Meer berichten

portret van wilco boksebeld

Wilco Boksebeld, wat doe jij duurzaam met Bladgoud Tuinen? Ik combineer aangename luxe met natuurlijk leven om je heen

In de rubriek Wat doe jij als ondernemer duurzaam, beantwoorden ondernemers uit Salland zelf die ene vraag: wat ze duurzaam doen. En ze wijzen zelf hun opvolger aan. Vandaag Wilco Boksebeld van Bladgoud Tuinen

Lees verder »

Lindsay Goossens helpt Surinamers in de jungle hun Plan of Life te maken

Het was de bedoeling de eerste vrouwelijke allerhoogste baas van Unilever te worden, maar het leven van oud-Raaltese Lindsay Goossens liep wat anders: ze begeleidt nu diep in de regenwouden van Suriname negen dorpjes hun toekomst tegemoet.

Lees verder »

foto van herman harms

Herman Harms, wat doe jij duurzaam met ‘ontwerp en bouwbegeleiding?’: Ik maak ademende gebouwen die energie- en CO2-neutraal zijn!

Herman Harms, ontwerp en bouwbegeleiding, werd vijftien jaar geleden gek aangekeken in de bouwwereld als hij op een beurs strobalenbouw promootte. Nu zijn diezelfde mensen heel nieuwsgierig naar zijn kennis en kunde.

Lees verder »

Erwin Hartong, wat doet Zorgboerderij de Stamhoeve duurzaam? Samenwerken met de natuur, die biedt overvloed

Zorgboerderij De Stamhoeve houdt zaterdag open dag. Reden genoeg Erwin Hartong te vragen wat ze als onderneming duurzaam doen.

Lees verder »

Wat doe jij duurzaam, Erwin Pronk van De Flierefluiter?

Speelparadijs en camping De Flierefluiter in Raalte is in de wijde omgeving bekend als een leuke bestemming voor een dagje (of meerdere dagen) ontspanning en schoolreisjes voor alle kinderen en zij die zich jong voelen.

Lees verder »

Bart Reinders, wat doet Oxycom duurzaam? Airconditioning op natuurlijke wijze: goedkoper, schoner en gezonder

Iedere week geven we in deze rubriek een Sallandse ondernemer de kans te vertellen wat die duurzaam doet. Want er gebeurt al veel, maar vaak zien we dat niet. Deze week vertelt Hans Reinders hoe Oxycom de markt van airco’s duurzamer maakt.

Lees verder »

Grafisch Centrum, wat doen jullie duurzaam? We werken ondermeer met milieuvriendelijke inkt en FCS-hout

Wekelijks laten we een Salland ondernemer antwoord geven op maar één vraag: wat doe je als ondernemer duurzaam. Het Grafisch Centrum Salland voert die duurzaamheid ver door. In haar producten, maar ook in de bedrijfsvoering.

Lees verder »

Hans Hogeman van Passie Flora Salland, wat doen jullie duurzaam?: 50% Van onze bloemen is al duurzaam

In de rubriek ‘ondernemer wat doe jij duurzaam’ stellen we ondernemers die ene vraag: wat doe jij duurzaam? De antwoorden zijn iedere keer hartverwarmend. De Sallandse ondernemer is hard op weg steeds duurzamer te worden.

Lees verder »

Huyskweker Pot, wat doen jullie duurzaam? “Wat duurzaam kán, dat doen we duurzaam, want het begint allemaal bij jezelf!”

Sallandse ondernemers doen vaak veel duurzaam. Wij vragen iedere week een bedrijf dat over het voetlicht te brengen. Deze week Huyskweker Pot uit Mariënheem.

Lees verder »

Maan Group: Wat doen jullie duurzaam?: Een relevante bijdrage leveren aan duurzaamheidstransitie

Maan Group: Wat doen jullie duurzaam?: ‘Wij doen heel veel dingen zo duurzaam mogelijk, maar juist met onze producten en innovaties willen wij een relevante bijdrage leveren aan de duurzaamheidstransitie’

Lees verder »

Wat doet Van der Vegt Fijnmetaal duurzaam? Alfons en René voeren dat door in het hele bedrijfsproces

In onze rubriek ‘wat doe jij duurzaam als ondernemer’ vertellen Alfons en René van der Vegt over de manier waarop ze duurzaamheid in de hele bedrijfsvoering van het snel groeiende bedrijf doorvoeren.

Lees verder »

Guido Slump, wat doet Disselhorst Metaal duurzaam? Alle voor de hand liggende besparingen al gedaan en nu verder!

Disselhorst Metaal staat op het punt een nieuwe fiber laser aan te schaffen. Een miljoeneninvestering die het energieverbruik van snijden van metaal met 80% reduceert. Dat zegt CEO Guido Slump in onze rubriek wat ondernemers…

Lees verder »