Laatste berichten Mariënheem

Evenement | Genieten | kunst

IkToon kleurt Salland met kunst

Redactie | 28 mei 2024
Evenement | Genieten | Goede zorg voor iedereen | Meedoen | Sociaal

Samen Tafelen in Salland op unieke locatie

Berichten

Familie dankbaar voor hartverwarmende steun na overlijden Tonnie Koolhof

Advies | Column | Goede zorg voor iedereen | Vervoer

Salland deze week: laat die verkeerslichten bij Heino toch gewoon staan!

Column

Vooruitblik Ribs & Blues van Harrie Huisman

Meer berichten

Ik Toon Heino Maaike gerr

IkToon kleurt Salland met kunst

Van 31 mei t/m 9 juni 2024 vindt in de gemeente Raalte IkToon plaats, met het thema “IkToon  kleurt Salland”. “IkToon” biedt een podium voor alle amateur en professionele kunstenaars en is een mogelijkheid om iedereen te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn, maar ook om zelf “kunstig” bezig te zijn.

Lees verder »

Doorpakken Bajo kantine

Samen Tafelen in Salland op unieke locatie

Op woensdag 15 mei vindt het vijftiende diner van Samen Tafelen in Salland plaats op de eerste etage van Bajo Bouw in Mariënheem.

Lees verder »

tonnie koophof in memorium

Familie dankbaar voor hartverwarmende steun na overlijden Tonnie Koolhof

Via onderstaand bericht dankt de familie Koolhof iedereen vanwege de hartverwarmende belangstelling, na het onverwachte overlijden van Tonnie Koolhof.

Lees verder »

Salland deze week: laat die verkeerslichten bij Heino toch gewoon staan!

Hoe moet de N35 er straks uit komen te zien? En wie mag er iets over vinden? Sommige plannen zijn alk ter inzag gelegd. Maar is dat ook inspraak? En telt iedere inspraak even zwaar? Uiteindelijk is er altijd wel eentje te vinden die zich niet gehoord voelt en die ontevreden over de uitkomsten is. Btw: zouden vrouwen ook voor meer asfalt kiezen?

Lees verder »

Vooruitblik Ribs & Blues van Harrie Huisman

Harrie Huisman uit Mariënheem is fotograaf webmaster van een bluesrock site en spreekt zijn verwachtingen voor dit jaar uit.

Lees verder »

De Digitale Huiskamer start in Luttenberg, Mariënheem en Raalte

De digitalisering van onze leefwereld neemt razendsnel toe. Dat is fijn voor iedereen die daar baat bij heeft. Er zijn echter ook veel mensen voor wie die vernieuwingen in de maatschappij veel te snel gaan. 

Lees verder »

kerk marienheem Jesus Christ

Tjokvolle kerk in Mariënheem bij uitvoering van Jesus Christ Superstar

In Marienheem hebben ze het wéér voor mekaar gekregen om de kerk weer tot de laatste plaats bezet te krijgen. Goede Vrijdagavond werd een uitvoering gegeven van Jesus Christ Superstar.

Lees verder »

Wil B&W Raalte tegen de zin van de inwoners een nieuw gemeentehuis doordrukken?

B&W van de gemeente Raalte heeft plannen gepresenteerd voor een nieuw gemeentehuis. Uit reacties op sociale media blijkt dat vrijwel geen enkele inwoner dit ziet zitten, omdat er belangrijker zaken op te lossen zijn. De gemeente stuurde een Digipanel enquête naar de deelnemers van dit platform, die nogal ‘sturend’ genoemd kan worden…..

Lees verder »

Samen Leefbaar Mariënheem presenteert Jesus Christ Superstar

Op 29 maart 2024 vindt om 20.00 uur de uitvoering van Jesus Christ Superstar plaats in de kerk van Mariënheem.

Lees verder »

Gemeente Raalte trapt NK Tegelwippen 2024 af met Ont-Tegel Tour

In de strijd om Nederland groener te maken rijdt op zaterdag 23 maart de Ont-Tegel Tour door de 9 kernen van de gemeente Raalte.

Lees verder »

Watvinnie: Hoe hoale wie Mariënheem leafbaar?

Mariënheem heeft wel wat issues. Die N35 bijvoorbeeld. En Raalte zo kort om de hoek, dat middenstand kansloos is. Tijd voor een goed gesprek over hoe het dorp toch leefbaar blijft. Een gesprek in’t plat.

Lees verder »

De vuurwerkkaravaan gaat weer rond in de gemeente Raalte

Op nieuwjaarsdag pakt Raalte de bezem om vuurwerkafval op te vegen. Zo zorgen we voor een veilige en schone buurt. Je kunt het vuurwerkafval gratis inleveren bij de vuurwerkkaravaan. Help je ook mee?

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.