Laatste berichten Boerhaar

Meer berichten

Logtenberg Boerhaar

Goed voorbereid op uw toekomst? Regel het tijdig met je notaris

Tom Bloo, notaris in de gemeente Olst-Wijhe, is op woensdag 10 april in zaal Logtenberg op de Boerhaar om u alles te vertellen over dingen die je voor de toekomst beter niet te laat kunt regelen.

Lees verder »

Toneelstuk van Toneelgroep Boerhaar sloeg in als een bom!

Drie keer een uitverkochte zaal, afgelopen weekend! Het was dan ook ‘bomvol’ in zaal Logtenberg, om het maar zo te zeggen. En dat heeft ook wel een reden.

Lees verder »

Las Paljas muziek senioren

Een muzikale middag met muziekband Las Paljas op de Boerhaar

Op woensdag 21 februari organiseren de gezamenlijke seniorenorganisaties in de gemeente Olst Wijhe een leuk optreden van Las Paljas bij horecacentrum Logtenberg.

Lees verder »

Gemeente Olst-Wijhe voorbereid op toekomst 

De gemeente Olst-Wijhe heeft in 2022 een onderzoek laten uitvoeren door bureau Rijnconsult naar de bestuurskracht van de gemeente. Uit dit onderzoek bleek dat de huidige manier van organiseren niet toekomstbestendig is.

Lees verder »

Toneelvoorstelling op de Boerhaar

Toneelgroep Boerhaar zal op vrijdagavond 8 maart, zaterdagavond 9 maart en zondagmiddag 10 maart het stuk ‘Bajesbonje’ opvoeren bij Logtenberg

Lees verder »

Uitnodiging voor de senioren van de gemeente Olst-Wijhe op de Dag van de Ouderen

Lezing op de Boerhaar over het behouden van een veerkrachtig brein én lijf.

Lees verder »

Ida van den Enk: Hoe mooi is Salland?!

Deze keer geen wandeling door Salland, maar wat Ida van den Enk wandelend aan vlinders tegenkomt als ze onder andere voor Salland Loont op pad is.

Lees verder »

Word gastheer/gastvrouw van de IJsselvallei

Weet je dat veel Nederlanders de streek rond de IJssel hebben ontdekt? Jij kan hier de vruchten van plukken en je verhaal vertellen. Ben je geïnteresseerd in de natuur in en om de rivier de IJssel, de cultuurhistorie en flora & fauna van het unieke IJssellandschap? En wil je aan de slag met natuur-/cultuurbeleving vanaf de voordeur van jouw onderneming zodat jouw gasten een unieke ervaring hebben? Dan is de cursus Gastheer/gastvrouw van de IJsselvallei die start in oktober 2023 wat voor jou!   

Lees verder »

zonnebloem kruidenrijk, bloemenweide

Met open oog: bloemenweide

Als je er oog voor hebt, kom je in deze tijd van het jaar de mooiste bloemenweiden tegen. Wij hebben geluk dat Diny Heidenrijk dat ook overkwam, terwijl ze haar camera bij zich had.

Lees verder »

HierInSalland zoekt jou, creatieve vrijwilliger met gevoel voor media waar je wat aan hebt!

De stichting HierInSalland stelt zich ten doel samen met Sallanders elkaar te informeren over zaken waarvan Salland vindt dat ze er toe doen. Inmiddels doen al meer dan honderd mensen in meer of mindere mate mee met columns, artikelen of door mee te denken over waar het over moet gaan op HierInSalland en welke invalshoek we daarbij kiezen. 

Lees verder »

gerard en annelies heuven

Kyle Heuven is helemaal gelukkig in Canada, maar kroketten zijn daar wel moeilijk te krijgen

Van de familie Heuven is Kyle de enige die echt Canadees is: geboren nadat zijn ouders geëmigreerd waren vanuit Salland. Hij is het Nederlands dan ook het minst machtig van de familie.

Lees verder »

Oranjewimpel voor jubilerend Verenigd Comité Wijhe

Op donderdag 15 juni heeft burgemeester Yvonne van Mastrigt de Oranjewimpel uitgereikt aan de voorzitter van het Verenigd Comité Wijhe, Bernardien Marskamp-van Aperlo. Zij overhandigde de wimpel na afloop van de première van de documentairefilm “Olst-Wijhe viert de Vrijheid” in De Logtenberg op de Boerhaar.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.