Meer berichten

Salland deze Week: dat schrikhek bij Wesepe gaat om wie de baas is

Heerlijk, in Wesepe is de gemeente Olst-Wijhe een wedstrijd armpje drukken begonnen met – naar we aannemen – jongeren uit het kerkdorp. Inzet is een olifantenpaadje. Als de gemeente wint wordt die afgesloten. Maar wij zetten ons geld in op de andere partij.

Lees verder »

Salland deze week: Met betere provinciale wegen verdwijnt de leefbaarheid in de dorpen

Och man, wat willen we graag snel over de N35, de N348 en de IJsseldijk racen. Lekker alleen in je auto en dan zo snel mogelijk in Deventer, Zwolle of Twente komen. Maarrrrr: hoe sneller we in de stad zijn, hoe minder reden voor een bedrijf zich in een dorp te vestigen.

Lees verder »

Afscheidsbrief Jos Rodijk aan burgemeester Ton Strien

HierInSalland vroeg Sallanders brieven te schrijven aan afscheidnemend burgemeester Ton Strien van Olst- Wijhe. Jos Rodijk uit Wesepe reageert.

Lees verder »

Labor wandeldriedaagse 2022

Plattelandsvereniging Labor organiseert alweer voor de zevenentwintigste keer de wandel driedaagse en wel op, 3, 4 en 5 augustus a.s.
De start vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur op verschillende locaties. Leden en niet leden, jong en oud, allen zijn van harte welkom!

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.