Wat doe jij als ondernemer duurzaam, Harold Veldboer van VE-TEC?

VE-TEC uit Raalte is recent verhuisd naar een nieuw pand aan de Zompstraat. Een mooie gelegenheid om nog meer aandacht aan duurzaamheid te schenken! De missie van VE-TEC is bedrijven te adviseren hoe hun afval - en daarmee hun CO2 voetafdruk - drastisch te verkleinen. Het bedrijf is ook internationaal actief.

Interessant? Deel het artikel

VE-TEC 230125 bedrijfspand

Het nieuwe pand is nu al volledig gasloos en voorzien van LED verlichting. In de toekomst willen we ons pand nog verder gaan verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen. We zijn net gesetteld en erg blij met de nieuwe, ruimere locatie. Maar wat doet het bedrijf nu eigenlijk?

In het kort biedt VE-TEC alle soorten organisaties in binnen- en buitenland een maatwerk totaaloplossing voor alle afvalvraagstukken, waarmee afval tot een minimum wordt beperkt, gerecycled en je Co2 voetafdruk drastisch wordt verkleind.

Directeur Harold Veldboer: ‘Iedere organisatie produceert afval. De éne meer dan de ander. Het is voor veel ondernemers vaak niet het eerste waar ze aan denken qua kostenbesparing of duurzaam ondernemen, maar toch valt er op dit gebied veel winst te behalen. Ik merk wel dat steeds meer organisaties zich hier bewust van worden. Zij zien de grote voordelen van het gebruik van afvalpersen voor hun bedrijf. Zeker nú, want naast kostenbesparing worden we allen ook steeds milieubewuster en letten we steeds meer op duurzaamheid. Goeie zaak!”

Door afval samen te persen verdicht je je afval wel drie tot vier keer. Zo neemt een grote hoeveelheid karton, oud papier, kunststof, folie, schuim, blikjes, metaal of textiel veel minder ruimte in. Een persmachine kan al snel zorgen voor een volumereducering van maar liefst 90%.

(tekst loopt door onder de afbeelding)

VE-TEC perscontainer

“Je kunt je voorstellen dat je daarmee drastisch veel kunt besparen op zowel opslagkosten als op transportkosten. Daarmee verklein je je CO2 voetafdruk enorm!’

Er valt vaak meer winst te behalen uit afvalrecycling dan ondernemers denken. Wij bieden oplossingen voor alle vraagstukken die er zijn. We kijken naar de organisatie, denken mee en geven advies.

Als jij een leverancier zoekt die een totaaloplossing biedt voor ál je afvalvraagstukken en niet slechts een machine levert, dan ben je bij VE-TEC aan het juiste adres. Omdat iedere organisatie uniek is en andere wensen en eisen heeft, levert VE-TEC je graag een totaalpakket op maat. Naast dat VE-TEC alle soorten en maten persinstallaties voor elk soort restmateriaal levert die voldoen aan de Europese Richtlijn Arbeidsmiddelen en CE gekeurd zijn, verzorgen ze ook in eigen beheer de montage, onderhoud, reparaties en keuring NEN 3140 in binnen- en buitenland. VE-TEC is letterlijk van alle markten thuis. Dus ook voor jouw bedrijf hebben zij de perfecte oplossing voor jouw afvalvraagstuk.

Meer weten?

 

Neem contact op met Harold Veldboer, directeur van VE-TEC of check de website.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *