Meer berichten

Gratis deelnemen aan Workshop

‘Experimenteren met Collage maken’ tijdens Raalte Toont op 3 juni

Lees verder »

5 Sallandse projecten van start met Leaderbijdrage

Vijf projecten in Salland kunnen van start met een eenmalige Leaderbijdrage van de Europese Unie, provincie Overijssel en de betreffende gemeenten. De projecten dragen bij aan een vitaal en duurzaam Salland.

Lees verder »

Ik Toon mijn hart voor cultuur

In de week van 1 juni t/m 8 juni 2023 vindt in de gemeente Raalte ‘IK TOON’ plaats. ‘IK TOON’ biedt een podium aan alle amateurs en professionele kunstenaars. Een volle week lang kunnen bezoekers genieten van kunstroutes, workshops, open repetities, een kunstmarkt en diverse optredens van regionale (amateur)kunstenaars en verenigingen. Dit alles met het thema ‘Mijn hart voor cultuur’, om zo te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn.

Lees verder »

R&B: Sister Cookie het cadeautje van de zondag

Het verschil tussen Mainstage en Deltastage bij R&B is dat wat er op het hoofdpodium staat al gearriveerd is. Op weg daar naar toe, ook als je nooit overkomt, speel je op Deltastage. Knokken voor het grote podium: dat is pas echt de blues.

Lees verder »

ribs en blues analogues

Ribs&Blues, de kop is er af. Je kunt vandaag en morgen voor tickets gewoon aan de balie terecht

“Er waren mensen die twijfelden of je zo’n band wel naar zo’n festival moet halen” verklapte presentator Jaap Harmsen na het optreden van The Analogues, gisteravond op de openingsavond van Ribs&Blues. Die twijfel is weg.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Dankbaarheid vanwege wildplukken

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over je dankbaar voelen.

Lees verder »

joa joa

Joa Joa: Ribs & Blues is een reünie met muziekliefhebbers

Joa Joa: Ribs & Blues is een reünie met muziekliefhebbers.

Lees verder »

Nieuws van Bioboerderij en -winkel Overesch Raalte

Overesch biologische landbouw aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino heeft als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In de boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.

Lees verder »

Open dag Stichting De Cirkel

Terminale zorg in hospice en thuis.

Lees verder »

Cees Ooms winnaar Clubkampioenschap Fotoclub Salland 2023

De winnaars van de jaarlijkse prijzen van Fotoclub Salland zijn weer bekend.

Lees verder »

HOFtheater Raalte bereidt zich voor op het nieuwe theaterseizoen

Het huidige seizoen is bijna afgelopen. Onze focus ligt weer op het nieuwe seizoen: er staan opnieuw 80 bijzondere, spannende, interessante of gewoon vermakelijke voorstellingen geprogrammeerd.

Lees verder »

Opening vernieuwde centrum van Raalte

Fantastisch nieuws! De Grote Markt en de Plas in het centrum van Raalte zijn vernieuwd. De werkzaamheden zijn bijna klaar.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.