Laatste berichten Raalte

Meer berichten

Foto van site Kitty, Daisy and Lewis

Denne is benieuwd welk pareltje hij dit jaar ontdekt op Ribs en Blues

Denne maakt ieder jaar een nauwgezet schema voor wat hij wil zien op Ribs en Blues. Een eigen timetable als het ware. De pareltjes treft hij vaak op Deltastage.

Lees verder »

ribs & blues ansley lister

Aynsley Lister vervangt Popa Chubby op Ribs & Blues Raalte

Popa Chubby heeft zijn Europese tour moeten afzeggen om gezondheidsreden. De boekers van Ribs & Blues hebben op het laatste moment toch een uitstekende vervanger gevonden in de Britse bluesgitarist Aynsley Lister en band!

Lees verder »

Dé Blueskrant is een heel aangenaam zusje van Ribs en Blues

Als uitgevers van de Blueskrant zijn Ingrid Bosch & Marijn Ooijman nauw betrokken bij Ribs & Blues. “Sinds 2015 maken wij de festivalkrant voor dit sympathieke evenement. Het is zelfs zo dat onze allereerste Blueskrant uit kon komen dankzij de bijlage Ribs & Blues.”

Lees verder »

Meest actuele programma HOFtheater Raalte vanaf nu online

Met trots presenteert het HOFtheater haar nieuwe theaterseizoen 24|25. In september trappen we af met dit seizoen namen als Marlon Kicken, Iris Rulkens, Guido Weijers, Rob Kemps en nog veel meer. Wat is er deze week te doen?

Lees verder »

De baksteen op de maag van Raalter wethouder Breunissen

In Raalte is veel reuring over de toekomst van het gemeenteonderkomen. Een gesprek met wethouder Breun Breunissen en projectleider Vincent van Zuijlen van de gemeente Raalte.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Begin van de zomer

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over het begin van de zomer

Lees verder »

Ribs & Blues Old Man

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage van Ribs & Blues

In de Juke Joint area op Ribs & Blues in Raalte is weer van alles te doen voor de puristen die houden van kleinschalige gezelligheid, actief deelnemen of gewoon relaxed toekijken en genieten. Wegens succes geprolongeerd: ‘Old man on the frontporch’!

Lees verder »

Vroege Vogelwandeling met IVN Raalte op zaterdag 11 mei

Aan het begin van de Nationale Vogelweek maken we een ochtendwandeling op de Sprengenberg. Gidsen van de werkgroep vogelzang van IVN-Raalte wijzen je daarbij op de vogels en vertellen over hun zang.

Lees verder »

willie westenenk overleden canada

Geboren Raaltenaar Willie Westenenk in Canada overleden

Op 95- jarige leeftijd is geboren Raaltenaar Willie Westenenk op 28 april 2024 overleden in Antigonish, (Nova Scotia) Canada.

Lees verder »

wildplukdag natuurlijk huus

Moeder(Aarde) dag wildplukwandelingen bij ’t Natuurlijk Huus Raalte

Will Klein Sprokkelhorst van Wilderpad nodigt je uit voor een wildpluk wandeling op Moeder (Aarde) dag.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.