Laatste berichten Den Nul

Meer berichten

Nieuwsflits Infocentrum IJssel Den Nul

Lees hier wat er allemaal te beleven is in deze parel langs de IJssel.

Lees verder »

Moniek Peek Infocentrum IJssel

‘Meet & Greet’ met beeldend kunstenaar-illustrator Moniek Peek bij Infocentrum IJssel Den Nul

Beeldend kunstenaar-illustrator Moniek Peek exposeert momenteel in het Infocentrum IJssel Den Nul. Op zondag 7 juli van 15.00 tot 16.30 uur zal zij zelf aanwezig zijn voor een Meet & Greet.

Lees verder »

infocentrum ijssel

Veelzijdig programma bij Infocentrum IJssel Den Nul

Lees hier alles over activiteiten bij Infocentum IJssel Den Nul (gemeente Olst- Wijhe).

Lees verder »

infocentrum ijssel vakantie activiteit

Kinderactiviteiten in de meivakantie bij Infocentrum IJssel Den Nul

Leuke kinderactiviteiten ‘Magische Droomstokken maken’ en ‘Bloemkopjes maken’ bij het Infocentrum IJssel Den Nul op donderdag 2 mei.

Lees verder »

Vandaag Open Dag Infocentrum IJssel Den Nul (Olst- Wijhe)

De partners van het Infocentrum IJssel den Nul: JP van den Bent stichting, Staatsbosbeheer, historische vereniging ’t Olster Erfgoed en Brasserie Op Duur nodigen u van harte uit voor de Open Dag op zaterdag 13 april. Kom genieten van een gezellige dag in Schotse sferen!

Lees verder »

capellenborg infocentrum ijssel

Leerlingen Capellenborg bezochten Infocentrum IJssel

De tweedejaars leerlingen van de scholengemeenschap Capellenborg uit Wijhe verdiepten zich de afgelopen week in het thema Water. Daarvoor bezochten ze het Infocentrum IJssel in Den Nul.

Lees verder »

info ijssel schotland

Infocentrum IJssel Den Nul: Fototentoonstelling in Schotse sferen

Voor genodigden was afgelopen zaterdag de officiële opening van de huidige foto-expositie over het Schotse eiland ‘Skye’ en Schotse Hooglanders in de Duursche Waarden door fotografen Marc-Jan Heilhof, Gert Klos en Sander Korvemaker.

Lees verder »

De voorbereidingen voor de IJsselbiënnale 2025

Met de uiterwaarden vol van het winterse hoge water, zijn wij gestart met de voorbereidingen voor de IJsselbiënnale 2025. We denken na over een toekomstbestendig scenario. En dat is leuk en geeft energie! Ook is onze eerste IJsselbiënnale stagiaire begonnen. Marieke van Zwoll (student Van Hall Larenstein) onderzoekt of en hoe we alle informatie die de kunstenaars en onze partners over de IJsselvallei verzamelen toegankelijk kunnen maken en houden voor iedereen. Een bron van informatie, een ‘IJsselbron’.

Lees verder »

Zwemmen op schrikkeldag

Ik zwem graag in open water. Door de komst van onze baby kan dat minder vaak. Op schrikkeldag wilde ik toch graag gaan zwemmen.

Lees verder »

Kinderactiviteit bij het Infocentrum IJssel Den Nul

Het Infocentrum staat vanaf  half februari in het teken van Schotland en Schotse Hooglanders. Op donderdag 22 februari is er een speciale activiteit voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees verder »

Gemeente Olst-Wijhe voorbereid op toekomst 

De gemeente Olst-Wijhe heeft in 2022 een onderzoek laten uitvoeren door bureau Rijnconsult naar de bestuurskracht van de gemeente. Uit dit onderzoek bleek dat de huidige manier van organiseren niet toekomstbestendig is.

Lees verder »

Inloopbijeenkomsten over dijkversterking tussen Zwolle en Olst

De Nederlandse dijken zijn aan versterking toe. Ook de 29 kilometer lange IJsseldijk tussen Zwolle en Olst wordt aangepakt. Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) en Boskalis werken in dit grote project samen onder de naam IJsselwerken.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.