Biologisch boer Erik Valk op de Groene Bank | Podcast

Hoe word je biologisch boer? Hoe is het om dat te zijn? En hoe kunnen anderen dat voorbeeld volgen? Erik Valk vertelt er over op De Groene Bank.

Interessant? Deel het artikel

biologisch boer op de groene bank

Erik Valk is sinds een aantal jaren een bevlogen biologische melkveehouder in Raalte. Niels van de Hoorn praat met hem over wat ervoor nodig is om jezelf een biologische boer te noemen en te zijn en wat ervoor nodig is om dat te bereiken. Zo zorgt Erik bijvoorbeeld voor een natuurlijke bemesting van de bodem en voert hij op een andere manier zijn koeien bij. Erik heeft ook tips voor andere boeren die overwegen biologisch te worden. De Groene Bank is een initiatief van Niels van der Hoorn en Karen Holtmaat. De opname is bij Azerty en technisch mogelijk gemaakt door 321Live van Jasper Hutten.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.