Meer berichten

14 oktober oliebollenverkoop Oranjevereniging Eikelhof (Olst- Wijhe)

Vandaag, 14 oktober houdt Oranjevereniging Eikelhof weer de jaarlijkse oliebollenactie om de verenigingskas te spekken. We hopen op deze manier voldoende geld binnen te halen, zodat er in 2024 weer de Oranjefeesten gehouden kunnen worden.

Lees verder »

Ida van den Enk: Hoe mooi is Salland?!

Deze keer geen wandeling door Salland, maar wat Ida van den Enk wandelend aan vlinders tegenkomt als ze onder andere voor Salland Loont op pad is.

Lees verder »

HierInSalland zoekt jou, creatieve vrijwilliger met gevoel voor media waar je wat aan hebt!

De stichting HierInSalland stelt zich ten doel samen met Sallanders elkaar te informeren over zaken waarvan Salland vindt dat ze er toe doen. Inmiddels doen al meer dan honderd mensen in meer of mindere mate mee met columns, artikelen of door mee te denken over waar het over moet gaan op HierInSalland en welke invalshoek we daarbij kiezen. 

Lees verder »

Versteende Verlangens, over het kruis op de Eikelhof

Verhalenverteller Liesbeth Jochemsen publiceert regelmatig bij HierInSalland. Vandaag vertelt ze over het Stenen Kruis op de Eikelhof.

Lees verder »

Gosse Jongstra: Gevaarlijk

Breed georiënteerde columnist Gosse Jongstra vraagt aandacht voor gevaarlijke en beschamende situaties.

Lees verder »

Oekraïense vluchtelingen worden opgevangen op de Eikelhof

Gemeente Olst-Wijhe gaat Oekraïense vluchtelingen opvangen voor een langere periode opvangen op de Eikelhof.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.