Meer berichten

Estafetteloop in Heeten

Op zaterdag 1 oktober zal tijdens de Ponyweek van Heeten de EstafetteLOOP plaatsvinden. Vanaf 1 juli kun je je hiervoor inschrijven.

Lees verder »

College van B&W Raalte wil meewerken aan de uitbreiding van bedrijventerrein De Telgen III in Heeten

Bedrijventerrein De Tellegen in Heeten wordt verder uitgebreid. Het college van B&W Raalte heeft hiermee ingestemd.

Lees verder »

ZP Raalte op de fiets naar Ruiterkamp Coaching  

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 14 juni gaat het op de fiets naar Ruiterkamp Coaching in Heeten.

Lees verder »

Huis aan Huis Reklamix en HierinSalland gaan samenwerken in HierinOlstWijhe

Met HierinOlstWijhe gaat Huis aan Huis Reklamix een digitale tak van haar nieuwsvoorziening in de gemeente Olst-Wijhe opzetten. De huis aan huis-krant gaat daarin samenwerken met HierinSalland. Mathijs Zwijnenberg van de huis-aan-huis-krant had al langer…

Lees verder »

Bereikbaarheid industrieterrein Heeten leeft sterk in het dorp

In Heeten zetten veel mensen vraagtekens bij het vrachtverkeer rond en door het dorp. HierInSalland heeft dit nog even op een rijtje gezet.

Lees verder »

portret van wilco boksebeld

Wilco Boksebeld, wat doe jij duurzaam met Bladgoud Tuinen? Ik combineer aangename luxe met natuurlijk leven om je heen

In de rubriek Wat doe jij als ondernemer duurzaam, beantwoorden ondernemers uit Salland zelf die ene vraag: wat ze duurzaam doen. En ze wijzen zelf hun opvolger aan. Vandaag Wilco Boksebeld van Bladgoud Tuinen

Lees verder »

Zo maar vier Sallandse bomen strijden mee in de Nationale Bomen Top 50

Wat is de mooiste boom van Nederland? Er staan al vier Sallandse bomen op de longlist.

Lees verder »

Thea heeft parkinson en ziet met lede ogen de velden op het Sallandse platteland in deze tijd van het jaar geel worden

Ze woont op het platteland, groeide op op een loonbedrijf, heeft zelf parkinson en ziet het veel om haar heen. “Laten we stoppen met bestrijdingsmiddelen!”

Lees verder »

Janneke Dochter vanuit Heeten: Nog een kunstwerk erbij voor de Germanen, is dat niet wat veel?

Heeten wil een kunstwerk op een rotonde van de rondweg om de Germaanse tijd te herdenken. Maar moet daar een rood licht in? En trouwens, is dat ook niet wat duur?

Lees verder »

Janneke Dochter vanuit Heeten: hoe monumentaal is die kerk nou eigenlijk

Janneke Dochter vraagt zich oprecht af hoe monumentaal de kerk ín en vóór Heeten is. De toren, oké die kun je laten staan. Maar het gebouw er achter? En daarbij, je krijgt er voor geen enkele andere functie een begroting sluitend voor.

Lees verder »

Janneke Dochter vanuit Heeten: Een extra rondweg is wel degelijk een goed idee!

Heeten is toe aan een verlenging van de rondweg. Nu er een nieuw stuk industrieterrein bij komt, gaat zo’n rondweg veel vrachtverkeer schelen. Janneke Dochter weerlegt de argumenten tégen die rondweg.

Lees verder »

Janneke Dochter vanuit Heeten: sporthal verplaatsen, school naar sporthal, huizen ipv school

Heeten is toe aan een nieuwe school. Janneke Dochter vindt daarom dat je nu kansen moet grijpen en meteen ook andere problemen bij de kop moet pakken, zoals een verouderde sporthal, een veel te groot sportcomplex en de woningnood.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.