Laatste berichten Heeten

Evenement | Genieten | kunst

IkToon kleurt Salland met kunst

Redactie | 28 mei 2024
Leefbaarheid | Sallandse ondernemers

Warenmarkten gemeente Raalte zelfstandig

Energie | Meedoen

Geld betalen voor terugleveren stroom?

Geest | Genieten | Meedoen

Studiekring Heeten zoekt nieuwe leden

Evenement | Genieten | Meedoen | Wandelen

Salland aan de wandel

Meer berichten

Ik Toon Heino Maaike gerr

IkToon kleurt Salland met kunst

Van 31 mei t/m 9 juni 2024 vindt in de gemeente Raalte IkToon plaats, met het thema “IkToon  kleurt Salland”. “IkToon” biedt een podium voor alle amateur en professionele kunstenaars en is een mogelijkheid om iedereen te laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn, maar ook om zelf “kunstig” bezig te zijn.

Lees verder »

markt gem raalte

Warenmarkten gemeente Raalte zelfstandig

Het college van B&W van de gemeente Raalte stelt aan de gemeenteraad voor om de warenmarkten binnen de gemeente te verzelfstandigen. Ook de marktondernemers staan achter dit voorstel, dat na uitgebreid onderzoek en afstemming met de ondernemers tot stand is gekomen.

Lees verder »

Geld betalen voor terugleveren stroom?

Veel energieleveranciers vragen vaste terugleverkosten aan hun klanten met zonnepanelen. Ook onze leverancier Energie van Ons ontkomt er niet aan. Endona krijgt er veel vragen over. Vooral van klanten die een nieuw contract aangaan. In deze nieuwsbrief proberen we je iets meer uitleg te geven.

Lees verder »

Studiekring Heeten zoekt nieuwe leden

Samen nieuwe onderwerpen verkennen en uitdiepen, kennis en meningen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel senioren een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven.

Lees verder »

Wandelgroep Raalte

Salland aan de wandel

In het weekend van 4 en 5 mei organiseert Wandelgroep Raalte haar jaarlijkse Sallandse Voorjaarstocht in en rond Heeten. Al bijna 20 jaar siert dit prachtige evenement de landelijke en regionale wandelkalenders.

Lees verder »

Popkoren in concert in Haarle

De popkoren POPUP uit Heeten en PUUR! uit Haarle gaan samen in concert en laten de kerk in Haarle bruisen.

Lees verder »

Janneke Dochter: Alweer het gemeentehuis, van Raalte, en van Borne…

Columnist Janneke Dochter uit Heeten heeft weer eens – een beetje- opgelet, en vraagt zich wat af. Dit wordt overigens een heel kort artikeltje!

Lees verder »

Wil B&W Raalte tegen de zin van de inwoners een nieuw gemeentehuis doordrukken?

B&W van de gemeente Raalte heeft plannen gepresenteerd voor een nieuw gemeentehuis. Uit reacties op sociale media blijkt dat vrijwel geen enkele inwoner dit ziet zitten, omdat er belangrijker zaken op te lossen zijn. De gemeente stuurde een Digipanel enquête naar de deelnemers van dit platform, die nogal ‘sturend’ genoemd kan worden…..

Lees verder »

Vloggen kinderen HOFtheater

Workshops Vloggen in het Trefpunt in Heeten

Op woensdagmiddag 3 april organiseert het HOFtheater twee workshops vloggen in het Trefpunt in Heeten.  Deze vlogworkshops zijn voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.

Lees verder »

Gemeente Raalte trapt NK Tegelwippen 2024 af met Ont-Tegel Tour

In de strijd om Nederland groener te maken rijdt op zaterdag 23 maart de Ont-Tegel Tour door de 9 kernen van de gemeente Raalte.

Lees verder »

brasserie 13 heeten starterscafe

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Heeten

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen in Heeten op 15 maart.

Lees verder »

kind centrum korenbloem raalte

Quinten en Fleur zijn Raalter voorleeskampioenen

Tijdens de Voorleeswedstrijd tussen zeventien schoolkampioenen uit de gemeente Raalte zijn Fleur Hartgers en Quinten Span uitgeroepen tot kampioenen van de gemeente Raalte. Later deze maand mogen zij de gemeente vertegenwoordigen in de regionale finale, met kans om uiteindelijk De Nationale Voorleeskampioen 2024 te worden.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.