Laatste berichten Luttenberg

Meer berichten

Hanneke Rouw,

Vanmiddag in Elckerlyc: Winterconcert met cellist Hanneke Rouw

Ook zo genoten van MAESTRO ? Voor veel mensen een aangename kennismaking met ‘klassieke muziek’. En weet je wat? Luttenberg krijgt vanmiddag een echte Maestro op de cello: Hanneke Rouw, bekend van het concertgebouw. Geniet vanmiddag mee vanaf 14.30 uur in Elckerlyc. Er zijn nog kaartjes.

Lees verder »

Plaatnportret: George Thorogood met Bad to the Bone

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert heeft weer een muziekpareltje tevoorschijn getoverd: George Thorogood met ‘Bad to the Bone.’ Met video met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Triathlon Luttenberg

Zondag 9 juni 2024 vindt in Luttenberg weer de triathlon plaats. De Luttenbergse Triathlon is inmiddels een traditie geworden en staat vooral bekend om zijn gezelligheid.

Lees verder »

Plaatnportret van Raymond Veldmate: ‘The Six Teens’ van The Sweet

Vandaag een Plaatnportret van een nieuwe columnist: Raymond Veldmate, in Luttenberg beter bekend onder de familie-bijnaam: Blikwèver of Blikkie. Sinds jaar en dag draait hij op (hard)rockavonden in o.a. Elckerlyc, Schoenmaker, Spoolder en het Luttenbergs feest. Ook is hij een van de vier oprichters van Team Top 700 in Luttenberg. Hij heeft The Sweet uit het archief opgedoken.

Lees verder »

Diss’n van Roerink terug in Amsterdam

Columnist Diss’n van Roerink’ uut Luttenbarg prebeert de droad weer op te pakk’n deur 40 jaar bouwherinneringen in diss’n column te verwerken…

Lees verder »

Hortensia actie bij Manege de Luttenberg.

Wilt u in de zomer ook een mooie kleurrijke tuin met onze mooie hortensia´s? Dan is dit je unieke kans!

Lees verder »

Plaatnportret: She Likes Weeds van Tee Set

Deze keer weer een Plaatnportret van Henk Laing uit Haarle. Henk was jarenlang DJ in de in de wijde omtrek bekende Cultura aldaar. Deze week een terugblik op de Nederlandse Ree Set met ‘She Likes Weeds.’

Lees verder »

Wandel mee in de parochie H. Kruis in de 40-dagentijd voor Vastenactie

Tijdens de Vastentijd organiseert parochie H. Kruis wandeltochten ten behoeve van de Vastenactie. Iedere woensdagmorgen in de 40-dagentijd kun je 7-10 km wandelen.

Lees verder »

Plaatnportret: Alice Cooper met How You Gonna See Me Now

Deze keer weer een Plaatnportret van Henk Laing uit Haarle. Henk was jarenlang DJ in de in de wijde omtrek bekende Cultura aldaar. Deze week een terugblik op Alice Cooper met How You Gonna See Me Now.

Lees verder »

Top 700 dak gaat er weer af in Luttenberg

Deze zomer is het weer zover: de 4e editie van de Luttenbergse Top 700! En wel, van 16 tot en met 20 augustus. Vanaf vorig zomer (zoals op het Luttenbergsfeest en met de succesvolle muziek kwis) tot heden, hebben veel mensen ons regelmatig gevraagd wanneer er weer een nieuwe Top 700 komt. Dit jaar dus! Wij als team Top 700, zitten barstens vol ideeën om deze nieuwe editie nóg veelzijdiger, spraakmakender en verrassender te maken.

Lees verder »

Diss’n van Roerink in Amsterdam

Diss’n van Roerink, is weer terug op de bouwplaats waarover hij de  bijzondere, bizarre, smerige en grappige momenten graag met u wil delen in zijn prachtige columns.

Lees verder »

Landbouwmuseum De Laarman ontvangt donaties van Rabobank en ANWB Fonds

Woensdag 31 januari om 10.00 uur komt Niek Velderman van Rabobank Salland naar De Laarman in Lutteberg voor het uitreiken van een cheque ter waarde van € 10.000,- voor de aanschaf en installatie van een nieuwe en grotere lift. Ook het ANWB Fonds heeft een donatie van € 2.500,– voor de lift toegezegd.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.