Meer berichten

Koninklijke onderscheiding voor Anton Tijs

Burgemeester Martijn Dadema van de gemeente Raalte heeft een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Anton Tijs uit Luttenberg.

Lees verder »

Luttenbergse sporthal één dag een theater voor de Passion

Vanaf 4 april word de sporthal in Luttenberg omgetoverd tot een heus theater. Er zijn al veel voorbereidingen getroffen zoals repetities spelers, koren en orkest. En dit allemaal op vrijwillige basis.

Lees verder »

Wie helpt mee het jarige Overijssels Kanaal digitaal te ontsluiten?

Het Overijssels Kanaal bestaat dit jaar 175 jaar. 25 Jaar geleden was dat reden voor een jaar lang feest dat begon op de eerste lentedag. Nu zijn er plannen het kanaal opnieuw in de spotlights te zetten. Heb je zin om mee te denken over de manier waarop?

Lees verder »

Plaatnportret: Wind of Change van de Scorpions

Met weemoed denkt muziekkenner Leo van Krukkert terug aan 1989 toen het IJzeren Gordijn opengeschoven werd en vrede in Europa realistisch leek. Hoe anders is het nu. Luister naar Wind of Change van de Scorpions om de optimistische sfeer van toen te proeven en te hopen dat dat snel weer zal gebeuren. Met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Zangworkshop in drie stappen in Luttenberg

Muziekpraktijk Sanne Holterman organiseert een zangworkshop in drie stappen bij Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg.

Lees verder »

NLDoet: Beplanting Luttenbergse rotonde wordt vrijdag weer aangepakt, wie doet mee?

Groei&Bloei afdeling Salland heeft enkele jaren geleden de taak op zich genomen om de enige rotonde die het dorp rijk is, onder zijn hoede te  nemen. Samen met een aantal vrijwilligers uit Luttenberg. In het kader van NLDoet wordt deze 10 maart weer aangepakt

Lees verder »

Plaatnportret: Dear Mr. President + In My Dreams

Deze week brengt Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert twee nummers onder je aandacht: Dear Mr President van de 4 Non Blondes en In My Dreams van Linda Perry. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Iedereen moet één keer de Passion in Luttenberg hebben gezien

Op 6 april (Witte Donderdag) wordt in de sporthal van Luttenberg de Passion uitgevoerd. Houd ons platform en Facebook in de gaten! De kaartverkoop is begonnen en er zijn nu nog kaarten verkrijgbaar.

Lees verder »

Leergeld Salland ondersteunt kinderen met geld voor sport, cultuur en onderwijs

Leergeld Salland helpt kinderen uit gezinnen tot op 130 procent van het bijstandsniveau om mee te doen in de samenleving. Alleen in Raalte gaat dat om 500 kinderen.

Lees verder »

Plaatnportret: The Hooters ‘All you zombies’

Luttenberger muziekkenner Leo Krukkert brengt iedere week een plaat voor het voetlicht die aanhaakt bij de actualiteit. Deze keer een herinnering aan de Februaristaking van 25 februari 1941. Met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Diss’n van Roerink en de Passion Luttenberg

Diss’n hef t hoofd effe nie noa bouwverhalen stoan en mag met helpen met de Passion in Luttenberg. 

Lees verder »

Luttenberg: Expositie ‘Hongerdoeken’ in de kerk

Tot Pinksteren loopt er een interessante tentoonstelling in de kerk van Luttenberg.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.