Meer berichten

Ben jij de zanger of zangeres voor de Luttenberger Passion?

Op 6 april 2023 wordt er in Luttenberg weer een eigen Passion ten tonele gebracht. Hiervoor stellen we een gelegenheidskoor op dat de muzikale begeleiding voor zijn rekening zal nemen samen met ons orkest.

Lees verder »

Diss’n van Roerink mos dakpann’n eten bie Henri Fikken

Diss’n van Roerink, prebeert de droad weer op te pakk’n doar alle biezondere, bizarre, smerige en grappige moment’n die ik heb onthoaln van 40 jaor bouw- en levenservaring in dizze column te zett’n.

Lees verder »

Boeren zetten Salland in de spotlights

Op vrijdagavond 16 december organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland een verlichte boerderijenroute. Dit alles onder het landelijke thema ‘Boeren en tuinders pakken uit met kerst’. Na de succesvolle editie van vorig jaar met ruim 2400 bezoekers, zetten zij het Sallandse buitengebied dit jaar wederom in de schijnwerpers!

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Deep Purple ‘Smoke on the Water’

Muziekkenner en -columnist Leo van Krukkert uit Luttenberg zet elke week een plaat in het zonnetje die aansluit bij de actualiteit. Deze week Smoke on the Water van Deep Purple. Natuurlijk weer met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Voedsel- en verzorgingsproductenkastje in Luttenberg

In deze voor velen financieel lastige tijd willen wij mensen die het wat moeilijker hebben graag ondersteunen. Ook in Luttenberg en Mariënheem speelt dit zonder dat we dit zien of doorhebben.

Lees verder »

Diss’n van Roerink, prebeert de droad weer op te pakk’n

Diss’n van Roerink, prebeert de droad weer op te pakk’n doar alle biezondere, bizarre, smerige en grappige moment’n die ik heb onthoaln van 40 jaor bouwervaring in dizze column te zett’n.

Lees verder »

Indoor kerstmarkt bij De Laarman Luttenberg

In het weekend van 10 en 11 december van 11.00 – 17.00 uur organiseert De Laarman een indoor kerstmarkt aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg.

Lees verder »

Hein Bosch 65 jaar lid van Herenkoor Luttenberg

Op donderdagavond 17 november jongstleden heeft het Herenkoor Luttenberg haar koorlid Hein Bosch in het zonnetje gezet omdat hij 65 jaar lid is.

Lees verder »

Hennie Vrielink: Nachtelijke speurtocht van meneer pastoor en zijn kapelaan

Hennie Vrielink schrijft regelmatig historische columns over Luttenberg. Vandaag over een pastoor en kapelaan op inbrekersjacht in de kerk.

Lees verder »

Vrijwilligerscentrale Raalte verricht uitreiking Vrijwilligersprijs Overijssel

De vrijwilligersprijzen van de provincie Overijssel werden feestelijk uitgereikt aan drie individuele winnaars en een groepsproject.

Lees verder »

Samen op weg naar de Luttenberg Top 2000.

Na de mooie Top 700 viering “Voor het zingen de kerk in” willen De Bergklanken u graag meenemen richting de Top 2000, die jaarlijks tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op radiozender NPO radio 2.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Down Under

Muziekkenner en -columnist Leo van Krukkert uit Luttenberg zet elke week een plaat in het zonnetje die aansluit bij de actualiteit. Deze week (Wereldmannendag) Men at Work. Met Sallandse ondertiteling.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.