Berichten over: Buurman

Straatpraat: Eenvormigheid (2)

TheeTante, Buuv, Buurman en NarrigeNeef blokkeren regelmatig trottoirs en gangpaden, wanneer zij wereldgebeurtenissen onder de loep nemen. NarrigeNeef heeft het vandaag als reactie op de laatste brief van Buurman ook over de hem verontrustende toenemende eenvormigheid onder mensen.

Lees verder »

Straatpraat: Eenvormigheid

TheeTante, Buuv, Buurman en NarrigeNeef blokkeren regelmatig trottoirs en gangpaden, wanneer zij wereldgebeurtenissen onder de loep nemen. Buurman heeft het vandaag over de toenemende eenvormigheid onder mensen.

Lees verder »

Straatpraat: soms miskende Russen

Buurman, Buurvrouw, TheeTante en NarrigeNeef blokkeren regelmatig voetpaden e.d. omdat zij de toestand in de wereld met elkaar willen bespreken. Deze week Buurman met een droevige brief over 4 mei.

Lees verder »

Straatpraat: Buurman stelt de grenzen scherp

Buuv, TheeTante, NarrigeNeef en de buurman maken geregeld een praatje in de straat. TheeTante vindt dat normaal gedrag van jongens/ mannen ten opzichte van meisjes/ vrouwen al van kindsaf aangeleerd moet worden. NarrigeNeef heeft op dit moment meer moeite met ander grensoverschrijdend gedrag, waarop Buurman een poging doet om grenzen te definiëren.

Lees verder »

Straatpraat: Grensoverschrijdend gedrag in Oekraïne

Buuv, TheeTante, NarrigeNeef en de buurman maken geregeld een praatje in de straat. TheeTante vindt dat normaal gedrag van jongens/ mannen ten opzichte van meisjes/ vrouwen al van kindsaf aangeleerd moet worden. NarrigeNeef heeft op dit moment meer moeite met ander grensoverschrijdend gedrag, dus pakt dat nu even op.

Lees verder »

StraatPraat: TheeTante over alfa mannetjes en verse worsten

Buuv, TheeTante, NarrigeNeef en de buurman maken geregeld een praatje in de straat. TheeTante vindt dat normaal gedrag van jongens/ mannen ten opzichte van meisjes/ vrouwen al van kindsaf aangeleerd moet worden.

Lees verder »

Straatpraat: NarrigeNeef is het weer helemaal eens met het laatste bericht van TheeTante

TheeTante stelt voor om alleen nog vrouwen als regeringsleiders in te schakelen en pleit ook voor aanpassingen op sociaal en duurzaamheidsgebied. NarrigeNeef is het, zoals eigenlijk altijd, volledig met haar eens.

Lees verder »

Straatpraat: TheeTante over een feministische luchtfietser

TheeTante komt met een revolutionair idee om alle besturen op deze wereld goed te laten functioneren.

Lees verder »

Straatpraat: Buurman maakt zich deze week zorgen over moeilijke financiële keuzes en risico’s.

Buuv, TheeTante, NarrigeNeef en de buurman maken geregeld een praatje in de straat.

Lees verder »

Straatpraat: NarrigeNeef heeft moeite met keuzes

Straatpraat: NarrigeNeef maakt zich deze week zorgen over moeilijke financiële keuzes.

Lees verder »

Straatpraat: TheeTante over de liefde op leeftijd

Buuv, TheeTante, NarrigeNeef en de buurman maken geregeld een praatje op straat. Deze week brengt TheeTante weer een interessant onderwerp op tafel: Liefde op leeftijd.

Lees verder »

Buurman: Daten vanaf de IC

Buuv, TheeTante, NarrigeNeef en de buurman maken geregeld een praatje in de straat. Hier kun je hun Straatpraat volgen. TheeTante was de vorig keer zo enthousiast over plannen voor de Raalter Pauluskerk waar ze een…

Lees verder »