Berichten over: alcohol

Denne vroeg het KankerFonds wat zij vinden van alcohol

KWF, het kankerfonds, houdt actie om onderzoek naar kanker te betalen. Maar ze proberen ook kanker te voorkomen. Dat kan bijvoorbeeld door straks in februari niet meer te beginnen met drinken.

Lees verder »

Denne vraagt zich of jij al geschrokken bent van jouw alcoholafhankelijkheid

Mensen die meedoen met Dry Januari zijn nu al bijna vier weken hun lichaam aan het ontgiften. Ze zijn er nu wel achter hoe afhankelijk ze zijn van de drank, ook al is het maar een glaasje per dag.

Lees verder »

Denne ziet the true price voor alcohol wel zitten, want waarom zou hij meebetalen aan een bewust ongezond leven?

Denne schrijft in deze Dry Januari iedere dag een stukkie. Vandaag vraagt hij zich af waarom de échte prijs van drinken niet doorberekend wordt in de prijs die we er als consument voor betalen. Dat iemand zich ziek drinkt is zijn eigen keus, maar mag Denne er dan voor kiezen daar niet aan mee te betalen?

Lees verder »

Denne drinkt niet in januari en probeert de stress onder controle te houden

Een maand niet drinken, wat doet dat met lijf en leden. Je schrikt je dood… Van wat het met je doet, maar als je er goed bij nadenkt, ook van wat je dus altijd onderdrukt. Stress bijvoorbeeld.

Lees verder »

Denne chat met GPT over drank maar is er niks tevreden over

Denne heeft ChatGPT deze keer om een stevig verhaal gevraagd. Maar het blijft vlees noch vis dat die machine er uit floept. Het gaat wel lekker snel, maar je hebt er niks aan.

Lees verder »

Denne laat ChatGPT een milde anti-alcohol-tekst schrijven

Denne dut an Dry Januari en schrijft daar de hele maand iedere dag over, gisteren liet hij ChatGPT een pro-drank-stuk schrijven. Mag je raden welke opdracht GPT vandaag kreeg.

Lees verder »

Denne deelt mening Derksen: met drank op autorijden is poging tot doodslag

Denne staat in januari droog. De hele eeuw al. Vroeger stapte hij wel eens met drank op achter het stuur. “Een wonder dat ik nog leef!”

Lees verder »

Denne stiet dreuge: Minder eten is nog veel moeilijker

Denne gaat dry in januari. Voor een maand geen alcohol schreef hij zich in voor de challenge ‘ik pas’ en krijgt via die club dagelijks support. Hoewel, vandaag niks gekregen… Niet drinken gaat soepel, stoppen is makkelijker dan minderen.

Lees verder »

Denne giet dreuge in dry januari

Denne gaat dry in januari. Voor een maand geen alcohol schreef hij zich in voor de challenge ‘ik pas’ en krijgt via die club dagelijks support. Denne neemt jullie de komende maand mee in zijn experience. Wie doet er met hem mee?

Lees verder »