Meer berichten

Denne van Knöldert

Denne: Olympisch goud straks niet meer voor de beste

Denne ziet dat we anders over winnen en verliezen zijn gaan nadenken in de wereld. ’t Is zo ingrijpend anders geworden, dat besloten is bij de komende Olympische Spelen goud niet meer aan de winnaar te geven, maar aan de persoon die beter presteerde dan ooit.

Lees verder »

Denne van Knöldert

Denne ziet steeds meer rechts lullen en links vullen

Denne zit met een probleem. Waarom graaien al die rechtste mensen al dat belastinggeld uit de ruif terwijl ze juist stemmen voor meer ‘je moet je zelf redden’?

Lees verder »

Denne van Knöldert

Denne heft liever UWV op dan een proef te doen zonder sollicitatieplicht

Er komt een grootscheepse proef voor ww-uitkeringen zonder sollicitatieplicht. Wat Denne daar het meest aan verbaast is dat ze bij de overheid denken dat die sollicitatieplicht zoals die nu is, dat die werkt.

Lees verder »

Denne van Knöldert

Denne vindt darten geen sport, schaken ook niet trouwens

Is schaken een sport? Of darten? Denne vraagt zich dat af. Als je er fit van moet worden, dan valt darten in elk geval af.

Lees verder »

Foto van site Kitty, Daisy and Lewis

Denne is benieuwd welk pareltje hij dit jaar ontdekt op Ribs en Blues

Denne maakt ieder jaar een nauwgezet schema voor wat hij wil zien op Ribs en Blues. Een eigen timetable als het ware. De pareltjes treft hij vaak op Deltastage.

Lees verder »

verboden voor weggebruikers

Denne komt al weer domme verkeersborden tegen

Vorige week werd Denne agressief aangesproken omdat hij zich gewoon aan de verkeersregels hield. Deze week heeft hij daarom bij gekke aanwijzingen van bordenplaatsers maar een omweg genomen.

Lees verder »

denne verkeersbord

Denne: De verrechtsing maakt het platteland er niet leuker op

Denne fietste van de week de Sallandroute. Zo’n tocht wordt steeds minder leuk.  Je merkt dat het land rechtser, dus egoïstischer en dommer wordt, vindt Denne. En hij mocht ondanks zijn fietshelm niet langs een boom die ze aan het omzagen waren.

Lees verder »

Denne hef het niet zo op een fietshelm

Kinderen in het westen van het land krijgen gratis een fietshelm van Veilig Verkeer Nederland bij het praktisch verkeersexamen. Denne is daar helemaal geen voorstander van.

Lees verder »

denne wielrennen

Denne heeft vooral iets aan helm als hij níet wielrent

Denne bepleitte vorige week slingerende kinderen op de weg zonder fietshelm. Dan gaan ze wel opletten, die sjezende chauffeurs. Daar kreeg Denne wel wat reactie op. Daarom een tweede stukkie over de fietshelm.

Lees verder »

denne

Denne was ook verrast toen hij de Tweede Kamer-Fries zag

Johan Derksen was in het nieuws. De NOS zei dat Derksen racistische uitspraken had gedaan. Denne had de gewraakte uitspraken in Vandaag Inside ook voorbij zien komen. Hij had ze niet als racistisch beoordeeld, maar als een verdienmodel van John de Mol.

Lees verder »

Denne van Knöldert

Denne wil de rechter beschermen

De rechter heeft leden van Extinction Rebellion geen straf opgelegd, schreef de NOS, waar eerder nog te lezen was dat die mensen soep tegen een schilderij gegooid hadden. Maar daar zat een glasplaat voor.

Lees verder »

denne kpj pionier

Denne draaide vroeger een Top1000 met Cockney Rebel op 1

Steve Harley van Cockney Rebel is overleden. Voor Denne alle reden even terug te gaan naar 1981 toen hij samen met vriend Peter de Top1000 draaide. Make me Smile stond op 1.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.