ZorgMies maakt het leven leuker!

ZorgMies heeft een Sallands kantoor geopend om ook hier de beste thuiszorg te kunnen geven.

Interessant? Deel het artikel

ZorgMies 230308 Marjo en Sienke

ZorgMies regio Midden-Salland heeft onlangs haar deuren geopend onder leiding van Marjo Zwakenberg en Sienke Aukema. De vestiging is opgestart vanuit de licentieformule ZorgMies Nederland. Wordt uw taak als mantelzorger wel eens teveel of staat u er als oudere alleen voor?

Liefdevolle extra handen van ZorgMies Midden-Salland kunnen u dan ontlasten. ZorgMies doet de dingen waar de reguliere thuiszorg vaak geen tijd voor heeft. Wij verlenen geen medische zorg, we bieden juist een aanvulling daarop.

Wat biedt ZorgMies?

  • gezelschap houden
  • boodschappen doen
  • samen buiten wandelen
  • begeleiding naar het ziekenhuis
  • koken
  • samen eten
  • een praatje

Het gaat vooral om het persoonlijk contact!

Ontstaan ZorgMies

Marjo en Sienke vertellen over de start van haar ZorgMies-vestiging: “Wij zijn al jarenlang collega’s bij een organisatie voor dagbesteding voor ouderen en weten als geen ander dat het belangrijk is om een zinvolle en fijne dagbesteding te hebben. Dit draagt bij aan kwaliteit van leven. Door het intensieve contact met cliënten en mantelzorgers hebben wij gemerkt dat de zorg aan huis vaak veel beter aangevuld kan worden. Soms is er meer nodig om ze lang mogelijk zelfstandig, maar vooral ook prettig thuis te kunnen wonen. Door ZorgMies kunnen wij van betekenis zijn voor cliënten en mantelzorgers in deze regio.”

Doelen

ZorgMies Midden-Salland stelt zich ten doel dat mensen zo lang en fijn mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. “Mantelzorgers hebben vaak een druk leven met een gezin, werk, sociale contacten, sport en huishouden. Hoe fijn is het dan wanneer er wekelijks een vertrouwd gezicht langskomt om deze zorg even uit handen te nemen? Iemand die betrokken is, zorgzame aandacht geeft en helpt bij alle kleine dagelijkse dingen of om gewoon gezellig koffie te drinken, te praten of samen op pad te gaan. Een ZorgMies kan daarmee het verschil maken voor de mantelzorger.

“Mantelzorgen doen wij samen, dat hoeft u niet alleen te doen”, aldus Marjo en Sienke.

De perfecte match “Na een uitgebreid kennismakingsgesprek zoeken wij naar de perfecte match tussen de cliënt en de ZorgMies. Cliënten hebben een stem in wie hun ZorgMies wordt. Er moet een klik zijn, een gevoel van maatjes. De ZorgMiesen worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Zij hebben levenservaring, zijn zorgzaam, inlevend en kunnen een goed gesprek voeren. Zo maakt ZorgMies het leven leuker!”

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in de gemeenten: Raalte, Dalfsen, Ommen, Hellendoorn, Olst/Wijhe en omliggende dorpen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie of mail naar midden-salland@zorgmies.nl

Of bel met ZorgMies Midden-Salland via telefoonnummer: 0572-700 262.

 

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden