Uitnodiging Salland Café Oogsten en Zaaien Leader In Herxen

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseert De Kracht van Salland een slot- en startbijeenkomst van Leader Salland in Herxen. vrijdag 6 oktober 2023

Interessant? Deel het artikel

Kracht van Salland 230906 oogsten

De huidige Leaderperiode loopt af en de nieuwe staat alweer in de startblokken. Tijd voor een feestelijke bijeenkomst om de prachtige resultaten te vieren (oogsten) en te vertellen over het nieuwe programma(zaaien). Dat doen we bij Dorpshuis Herxer Marke, één van de vele mooie projecten van de afgelopen jaren. Welkom!

Wat is Leader

Leader is een werkwijze die onderdeel is van het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling. Het is een bottom-up aanpak om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van het platteland. Leader ondersteunt dergelijke vernieuwende initiatieven en denkt met ze mee.|

Wanneer

Vrijdag 6 oktober 2023 van 14.00 – 17.00.

Waar

Dorpshuis Herxer Marke
Herxen 1
Wijhe

Programma

  • 14.00 Inloop met koffie/thee.
  • 14.15 Opening door Hans Olthof (voorzitter LAG*) *De LAG is de Lokale Actie Groep die initiatieven beoordeelt en ondersteunt.
  • 14.20 Oogsten – terugblik op de mooie oogst van de lopende Leader periode. Iets om trots op te zijn! En zaaien – een doorkijkje naar de nieuwe periode (budget, werkwijze, openstelling).
  • 15.00 Korte pauze en intermezzo.
  • 15.15 Met het afscheid van de LAG leden van de aflopende periode, worden de nieuwe LAG leden voorgesteld en verwelkomd.
  • 15.25 Initiatieven laten hun mooie projectresultaten zien. Na een korte pitch kan je bij de projecttafels in gesprek, netwerken en bijpraten. En ondertussen genieten van muziek!
  • 17.00 Eindtijd, of wanneer jij het er naar hebt 😉

Wat is Salland Café

Het Salland Café is een netwerkbijeenkomst die samenwerking en kennisdeling in Salland stimuleert. Vier keer per jaar komen bewoners,ondernemers, organisaties en overheden bijeen. Met korte presentaties over actuele thema’s en elke keer op een andere locatie in Salland.

Aanmelden

Klik HIER om je aan te melden vóór 30 september.

Vragen

Mail Saskia Wiegers: saskiawiegers@marb.nl

 

Website De Kracht van Salland

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *