Berichten over: Leader

LEADER in Salland weer open vanaf 2 april

Wie een goed idee heeft om de leefbaarheid van het platteland sociaal, economisch en/of ecologisch te versterken kan vanaf 2 april daarvoor een subsidie aanvragen. Het idee komt mogelijk in aanmerking voor een subsidie van LEADER. Het gaat hierbij om aanvragen van € 10.000 tot € 100.000.

Lees verder »

Salland Café Oogsten en Zaaien – Leader viert successen en start nieuwe periode

Op 6 oktober vond bij Dorpshuis Herxer Marke in Herxen (Wijhe) een slot- en startbijeenkomst plaats van Leader in Salland. De huidige Leaderperiode loopt af en de nieuwe staat alweer in de startblokken. Deze feestelijke bijeenkomst is georganiseerd om de prachtige resultaten te vieren en het nieuwe programma te introduceren.

Lees verder »

Uitnodiging Salland Café Oogsten en Zaaien Leader In Herxen

Op vrijdag 6 oktober 2023 organiseert De Kracht van Salland een slot- en startbijeenkomst van Leader Salland in Herxen.
vrijdag 6 oktober 2023

Lees verder »

Een nieuw buurthuis én goede banden in Loo, gemeente Deventer

Onder de rook van Deventer, vlakbij Bathmen, ligt Loo. Een kleine, hechte en levendige gemeenschap van dorpelingen die zich samen inzetten voor hun dorp. Zo sloegen de leden van de stichting Vrienden van Loo de handen ineen voor de bouw van buurthuis NaoberLOOkaal. Mede dankzij de Sociale hypotheek kwam de financiering tot stand. En bouwen aan NaoberLOOkaal, zegt voorzitter Rick Oudenampsen, heeft de saamhorigheid nóg verder versterkt.

Lees verder »

Nieuwe projecten van LEADER

LEADER heeft weer diverse projecten in Salland in gang kunnen zetten.

Lees verder »

Lancering 7 nieuwe Slinger van Salland fietsroutes

Marketing Oost heeft 7 nieuwe ‘Slinger van Salland’ fietsroutes geïntroduceerd. Fiets op Paaszaterdag alle fietsslingers tijdens de ‘Salland Slinger’ dag.

Lees verder »