Berichten over: ’t Natuurlijk Huus

’t Natuurlijk Huus: Verzorgingsproducten zijn voedsel

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over verzorgingsproducten.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Kleding

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over kleding.

Lees verder »

Opnieuw relevant: Een woonwijk bouw je niet alleen voor een dak boven je hoofd, maar voor een gezonde samenleving

Op uitnodiging van Het Oversticht en de provincie gingen bestuurders en professionals in gesprek over hoe te sturen op de toename van natuurwaarden binnen gemeenten, projecten of in de provincie? Hoe doe je dat in een speelveld met veel belangen en ambities?

Lees verder »

Natuurlijk zingen bij het Natuurlijk Huus in Raalte

Wat is natuurlijk zingen? Maaike Gerritsen en Agnes Heethaar verzorgen al vanaf februari 2022 workshops Natuurlijk Zingen en besloten nu tot het vormen van een natuurkoor. De volgende bijeenkomst is op 4 januari 2023.

Lees verder »

’t Natuurlijk Huus: Kom in jouw flow met Ayurveda

Ayurveda is een ‘wetenschap van het leven’. Het geeft ondersteuning aan alle onderdelen van je leven, om in je flow te komen en alles uit jouw leven te halen. Wil je dit ervaren. Dat kan bij ’t Natuurlijk Huus in Raalte

Lees verder »

Groene Karavaan Salland: Gratis workshop bij ’t Natuurlijk Huus

In het kader van de Groene Karavaan, Salland wordt er een gratis workshop aangeboden bij ’t Natuurlijk Huus Raalte op woensdagmiddag 9 november. Het thema luidt: Leren meer natuurlijke keuzes te maken bij wonen en leven.

Lees verder »

Agnes Heethaar: De duurzame en natuurlijke weg inslaan

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over de duurzame natuurlijke weg inslaan.

Lees verder »

Het Natuurlijk Huus: Eetbare tuin

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over een eetbare tuin.

Lees verder »

Agnes Heethaar: Wat zijn wij zonder de aarde?

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over wat wij als mensen zijn zonder de aarde.

Lees verder »

Agnes Heethaar: Vakantie

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over de zomer.

Lees verder »

Agnes Heethaar: Afval

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan? Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat…

Lees verder »

Agnes Heethaar: Leven

Met een natuurlijke en duurzame manier van leven kun je vandaag al beginnen. Maar hoe dan?   Agnes Heethaar van ’t Natuurlijk Huus in Raalte is ervaringsdeskundige en geeft iedere week een voorbeeld. Deze week gaat het over Leven.

Lees verder »