Berichten over: Overesch Biologische Landbouw

Raalter bio- akkerbouwer Overesch levert aan Ekoplaza

Het biodynamische akkerbouwfamiliebedrijf Overesch in Raalte (OV) levert momenteel groene asperges aan Ekoplaza. Ondertussen maken Jan en Rick Overesch zich op voor de pompoenenoogst eind augustus om die ook te gaan leveren. Nu is het vooral veel schoffelen!

Lees verder »

Nieuws van Bioboerderij en -winkel Overesch Raalte

Overesch biologische landbouw aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino heeft als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In de boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.

Lees verder »

Al 10 jaar schooltuin van CBS De Gouden Emmer Heino bij bioboerderij Overesch

Dit jaar is De Gouden Emmer alweer voor de tiende keer met het schooltuinproject te gast op de biologische boerderij van de familie Overesch aan de Hondemotsweg. Mede dankzij onze enthousiaste vrijwilligers die er vanaf dag één bij zijn, lukt het elk jaar weer om het schooltuinproject draaiende te houden.

Lees verder »

Bioboerderij en -winkel Overesch: Nieuws vanaf het land

Bioboer Overesch tussen Raalte en Heino heeft weer veel nieuws.

Lees verder »

Nieuws van bioboerderij en -winkel Overesch

Tussen Heino en Raalte vind je het biologische landbouw- en veeteeltbedrijf van de familie Overesch. In hun winkel is een uitgebreid assortiment aan eco- artikelen te vinden.

Lees verder »

Bioboerderij en -winkel Overesch: Nieuws van de boerderij

Bioboer en -winkel Overesch aan de Hondemotsweg tussen Raalte en Heino heeft als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In onze boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.

Lees verder »

Nieuws van bioboerderij Overesch Raalte

In de wintermaanden staan de werkzaamheden op het land stil maar zijn we bezig met het afleveren van producten die in opslag zitten zoals pompoenen en aardappelen. Hier een foto van het afleveren&klaarmaken van pompoenen in supergrote verpakking. Verder worden de wintermaanden gebruikt om de machines te onderhouden en te repareren.

Lees verder »

Biologische oliebollen voor een feestelijk Oud & Nieuw bij biowinkel Overesch

Overesch heeft alle biologische producten in huis om zelf oliebollen te bakken. Geen zin of tijd om zelf te bakken? Maar wel zin verse, biologische oliebollen? Geen probleem. Wij bakken lekkere oliebollen voor jou!

Lees verder »

Kabinet onderzoekt vleestaks

Biologisch boer Jan Overesch uit Raalte is positief over het onderzoek dat landbouwminister Staghouwer laat doen naar de invoering van een vleestaks.

Lees verder »