Meer berichten

Huis voor Gezondheid: nieuwe medische hulp in de buurt aan de Zwolseweg 164, Deventer

“ …stel je voor, een plek waar je welkom bent met emotionele of fysieke klachten ,waar je in een ontspannen sfeer ontvangen wordt en een betaalbare behandeling kan krijgen. Waar je niet op een wachtlijst geplaatst hoeft te worden maar gewoon naar binnen kunt lopen. En waar een kop thee of soep ook de innerlijke mens versterkt…”

Lees verder »

Treurig in de Trein

Beeldend kunstenaar en columnist Joke Proper over nostalgie naar de goede oude tijd.

Lees verder »

Deventer Hanzezangers Live in De Kuip Colmschate

Op zaterdagavond 14 oktober is er weer een concert in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. In de reeks van Live in De Kuip concerten dit keer een concert in de foyer met koor De Deventer Hanzezangers.

Lees verder »

Opening expositie Portretten II in Deventer

In 2018 kwam de eerste expositie Portretten tot stand waarbij Pieter Leeflang en Guler Pehlivan 20 diverse amateurkunstenaars portretteerden.

Lees verder »

Thea heeft parkinson en ziet met lede ogen de velden op het Sallandse platteland in deze tijd van het jaar geel worden

Toen we dit verhaal over glyfosaat en Parkinson in mei vorig jaar schreven werd het landbouwgif nog beoordeeld als ‘het zal wel meevallen’. Een jaar verder denken velen er anders over. Daarom opnieuw relevant.

Lees verder »

Nieuwsbrief Samen Gezond in Deventer

In het netwerk Samen Gezond in Deventer werken bedrijven, gemeente, zorgorganisaties, professionals, verenigingen, scholen én bewoners samen aan de gedeelde ambitie: Deventer is de hoofdstad van positieve gezondheid: de gezondste gemeente met de gelukkigste inwoners. Lees hier het laatste nieuws.

Lees verder »

Deventer TalentXL! zoekt talentvolle muzikanten en zangers

Deventer TalentXL is een stadsbreed talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten  tot en met 18 jaar. Op zaterdag 14 oktober vinden de audities plaats voor het nieuwe seizoen. 

Lees verder »

Vind jij een schone IJssel ook belangrijk? Sluit dan aan bij afzaktocht voor een schone rivier!

127 kilometer roeien voor een Schone IJssel. Dat doen sloeproeiers uit Deventer, Hattem en Zwolle om aandacht te vragen voor een gezonde en drinkbare IJssel. Op 22 en 23 september roeien zij van Rheden naar Kampen. Op meerdere plekken meren ze aan en is er een feestelijk programma.

Lees verder »

Speeddate avond met fondsen in Deventer

Op dinsdagavond 19 september organiseert Kunstcircuit Deventer een speeddate-avond waar je kunt speeddaten met een aantal fondsen en subsidiegevers over financiële ondersteuning van culturele projecten.

Lees verder »

Laatste weekend IJsselbiënnale

Zullen we dit laatste weekend nog éénmaal samen de kunst en het landschap induiken? Er is nog genoeg te beleven. Van verdwalen tot falen onder begeleiding van kunstenaars, podiumkunsten op de IJsseloevers, een muzikale reis langs de IJsselcentrale Harculo en toosten op 100 dagen IJB23! Zien we je dit weekend langs de IJssel?

Lees verder »

Joke Proper: Guilty pleasures

Beeldend kunstenaar en columnist Joke Proper vertelt over haar Guilty Pleasures.

Lees verder »

Kunstcafé Deventer op nieuwe locatie

Vrijdag 8 september gaan we weer van start met het maandelijkse Kunstcafé (10.15-11.45 uur) dit seizoen op een nieuwe locatie namelijk het Theatercafé in de Deventer Schouwburg.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.