Meer berichten

Kunstcircuit Deventer: HuiskamerTheaterTour rond Het Grote Kerkhof  

Het gaat weer gebeuren: Theater in de huiskamer op zondag 16 april! Sinds 2005 wordt er theater gespeeld door lokale theatergroepen rondom het Grote Kerkhof. De Tour stond even in de pauzestand, maar is nu weer terug. 

Lees verder »

Spot op Deventer TalentXL

Deventer TalentXL is het talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten tot en met 18 jaar. Op zondag 26 maart presenteren de talenten zich in het Penninckshuis aan de Brink.  Naast solo-optredens spelen zij ook samen in verschillende ensembles.

Lees verder »

Recensie: Misschien, kennen we dat woord eigenlijk nog wel?

Dat je een doorwrocht opiniestuk schrijft. En dat dan een boze man zegt: Heb je hem weer met zijn geitenwollen sokken. Zulke mensen zijn het woord ‘misschien’ kwijtgeraakt.

Lees verder »

Wie helpt mee het jarige Overijssels Kanaal digitaal te ontsluiten?

Het Overijssels Kanaal bestaat dit jaar 175 jaar. 25 Jaar geleden was dat reden voor een jaar lang feest dat begon op de eerste lentedag. Nu zijn er plannen het kanaal opnieuw in de spotlights te zetten. Heb je zin om mee te denken over de manier waarop?

Lees verder »

Bram fiets door alle dorpen van Nederland en dat kan voor jou ook een uitdaging zijn!

Bram Witvliet is door alle dorpen van Nederland gefietst. Daar heeft hij een heel mooi boek over geschreven: Bram fietst.

Lees verder »

VVN: Op de provinciale weg niet harder dan 60. Goed plan?

Veilig Verkeer Nederland stelt voor de snelheid op gevaarlijke provinciale wegen te verlagen van 80 naar 60 kilometer per uur. Dat is veel veiliger!

Lees verder »

Kunstcafé Deventer biedt weer interessant programma

Vrijdag 10 maart staat het Kunstcafé Deventer in het teken van Boekenweek.

Lees verder »

Journalisten van Follow the Money met een muzikale theaterspecial in het HOFtheater

Een team journalisten van Follow the Money stapt op de planken voor een theatertour langs een aantal podia. Co-hoofdredacteur en mede-oprichter Eric Smit maakt deel uit van het vijfkoppige gezelschap dat de onderzoeksjournalistiek zal bespreken en… bezingen in diverse theaters, waaronder ons HOFtheater in Raalte.

Lees verder »

Thema-avond van GroenLinks over de gezondheidskloof van Deventer

Op 9 maart organiseert de kennisgroep ‘sociaal domein’ van GroenLinks Deventer een thema-avond over de gezondheidskloof van Deventer.  De avond bestaat uit een panelgesprek en een open debat en is vrij toegankelijk voor publiek.

Lees verder »

Denne denkt dat Eagles – Twente geen goed voorbeeld voor integratie is

Denne had zijn Irakese vriend meegenomen naar Go Ahead – FC Twente. Hij moet integreren, dus wilde hij hem onze voetbalcultuur ook laten zien. Maar of dat nou zo’n goed idee was?

Lees verder »

Oproep beeldend (amateur-)kunstenaars & fotografen

Je werk maken en exposeren in Kunstcircuit Deventer in de periode april-mei 2023? Dat kan! Meld je aan voor 15 maart!

Lees verder »

BOSSdag 2023 in Veenendaal, het ultieme kennis- en netwerkmoment op het gebied van Bewegen Ontmoeten Spelen en Sporten.

Gemeenten en andere overheden laten netwerken en kennis laten delen, om gezamenlijk stappen te zetten in een uitdagende, inclusieve en toekomstbestendige buitenruimte voor Bewegen, Ontmoeten, Spelen en Sporten. Met dit doel organiseert OBB spelmakers + ruimtedenkers de BOSSdag 2023. Of zoals Arjan Vreugdenhil het zegt: ‘We brengen de juiste vakidioten met elkaar in contact en daar ontstaan ontzettend toffe dingen uit’.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.