Wij kijken terug op een mooi en succesvol 2024. Veel nieuwe klanten, veel bezoekers en een mooie oogst. Wij zijn heel blij en trots dat wij u als vaste klant elke week hebben mogen verwelkomen in onze winkel in het afgelopen jaar. Dat nemen wij niet voor lief, en we zijn daarom altijd zo druk mogelijk bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze winkel en onze producten.
Namens ons hele winkel team willen wij nogmaals bedanken. Wij wensen iedereen een voorspoedig 2025 toe!
Nieuw in ons assortiment
Lemon curd
Lemon Curd bio. Lekker bij scones of cake, als taartvulling of in toetjes Dit biologische product is op ambachtelijke wijze bereid volgens ons oude landgoedrecept. Een 900 hectare groot familielandgoed ligt aan de oevers van de Linge in de Betuwe. De uitgestrekte akkers, weilanden en boomgaarden zijn een oase van groen. Ze bieden en rijke oogst aan delicatessen.
(Lees verder onder afbeelding)
Cranberries
Het fruit van Bio Inside is na de oogst direct ingevroren en hebben daardoor alle vitamines & mineralen behouden. Verser kan niet! Deze cranberries zijn perfect geschikt voor smoothies, fruitsalades, taarten, desserts, punch, jam en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook puur genieten van de vruchten.
(Lees verder onder afbeelding)
Dadelrepen berry
Ben je onderweg en heb je een energieboost nodig? Neem de bars van Amara mee! De reep boordevol superfoods, fruit en noten smaken heerlijk en zitten boordevol eiwitten. Deze vegan variant is gemaakt van onder andere dadels, knapperige cashewnoten, blauwe bessen en cranberries.
(Lees verder onder afbeelding)
Recept van de week
Krokante Oosterse kippen buideltjes
Ingrediënten
• kippen dijlapjes 500 g
• koriander 1 plantje
• verse gember 35 g
• knoflook 2 teentjes
• citroengras 1 stengel
• lente-uitjes 2
• zeste van limoen 1
• panko1 el
• filodeeg
• olie
• chilisaus
Bereidingswijze:
1. Pel de look en snipper fijn. Schil en rasp de gember. Snij de koriandersteeltjes en -blaadjes fijn. Snij de lente-ui fijn.
2. Verwijder de buitenste harde bladeren van het citroengras en snij het zachte binnenste gedeelte heel fijn. Meng met de gember, look, koriander, panko, lente ui en limoen zeste door het vlees (snijd de dijlapjes in kleine stukjes).
3. Verwarm de oven voor op 180°C.
4. Knip het filodeeg in vierkantjes van 10 x 10 cm en bestrijk ze met olie.
5. Leg 4 velletjes geschrankt op elkaar en verpak een paar stukjes vlees erin.
6. Schik de buideltjes op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin en gaar in 15 min.
7. Serveer met chilisaus.
(Lees verder onder afbeelding)
Meer inspiratie?
Neem dan een kijkje in onze Receptenbibliotheek.
Overesch op Facebook
Overesch op Twitter (X)
Overesch website
Overesch Email
Overesch Instagram
Openingstijden
Dinsdag 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
Of op afspraak
Boerderijwinkel
We hebben als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In onze boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.