Meer berichten

Nieuwe boekingen Hedon Zwolle

Hedon heeft nieuwe optredens aan haar programma toegevoegd: Jungle by Night, These go to Eleven, Jan Hef, Nobu, Hannah Mae & Band, The Doors Alive en Jennie Lena.

Lees verder »

Wat is er te doen bij zwolse theaters

Odeon bestaat 183 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Op vrijdag 9 december geeft de schouwburg een geweldig belevenisfeest! Omdat Odeon altijd met de tijd mee wil gaan, heeft hij drie jonge vrouwelijke theater-/ en muziekmakers gevraagd om het feest voor hem te organiseren. Lieke van der Vegt, Yeliz Dogan en Vera Bon nodigen iedereen uit om mee te maken wat theater nu en in de toekomst voor hen betekent. Om vervolgens in theaterzalen los te gaan op verschillende soorten muziek.

Lees verder »

Derya Zenginoglu exposeert in Het Langhuis Zwolle

Vanaf vandaag is de raamexpositie ‘zuinigheid kent geen tijd’ van Derya Zenginoglu te zien in Het Langhuis te Zwolle. Dit is een expositie- en werkruimte voor hedendaagse beeldende kunst en een onderdeel van het project ‘Connected Brains.’

Lees verder »

Windesheim studenten geven workshop ‘Sorteren kunststof artikelen’

Broodtrommels, lunchpotjes, isoleerbekers, bewaardozen: wie kent de handige, slimme en betrouwbare kunststof artikelen van Mepal niet? Aan het eind van hun levensloop komen veel van deze producten bij de kringloop terecht. Veel meer dan er daar weer verkocht worden.

Lees verder »

Zwolse Theaters brengt het stuk ‘De Bananengeneratie’ van Theater Oostpool in schouwburg Odeon

Zwolse Theaters brengt op woensdag 30 november en donderdag 1 december het stuk ‘De Bananengeneratie’ van Theater Oostpool.

Lees verder »

Met ‘LUX038’ bouwt Deltion Zwolle samen met bedrijven en onderwijs aan de toekomst

Het Deltion College krijgt er een nieuwe locatie bij: LUX038. Op deze plek aan de Ceintuurbaan heeft Deltion de ruimte om samen met bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Zwolle te bouwen aan praktijkgericht innovatiegedreven technisch onderwijs. Op dit moment is de verbouwing van LUX038 in volle gang. In februari 2023 gaan de eerste lessen er van start.

Lees verder »

Museum De Fundatie: Brave New World, schilders van de 21e eeuw

Curator Hans den Hartog Jager stelde deze expositie samen die van 28 januari tot en met 11 juni 2023 zal lopen bij museum De Fundatie, locatie Zwolle.

Lees verder »

Open dag bij Rechtbank Zwolle

Maak kennis met de rechtbank in Zwolle tijdens de open dag op 19 november.

Lees verder »

Toegevoegd aan het programma van Hedon Zwolle

Nieuw geboekt door Hedon: dEUS, Warhaus, Jack, Typhoon, Blackbird, Will & The People (solo) en Hedon bestaat 50 jaar!

Lees verder »

Programma Zwolse Theaters

Vind hier de nieuwste update van het programma van de Zwolse Theaters.

Lees verder »

Salland deze week: Met betere provinciale wegen verdwijnt de leefbaarheid in de dorpen

Och man, wat willen we graag snel over de N35, de N348 en de IJsseldijk racen. Lekker alleen in je auto en dan zo snel mogelijk in Deventer, Zwolle of Twente komen. Maarrrrr: hoe sneller we in de stad zijn, hoe minder reden voor een bedrijf zich in een dorp te vestigen.

Lees verder »

Wat doet Blossom Architecture als onderneming duurzaam: ‘Alles wat bestaat heeft waarde’

In onze rubriek ‘Wat doe je als ondernemer duurzaam’ laten we ondernemers aan het woord om over hun duurzame bedrijfsvoering te vertellen. “Alles wat bestaat heeft waarde” vertellen Maartje van den Berg en Leyla Godoy van Blossom Architecture in Zwolle.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Er zijn geen relevante partnerbijdragen.