Meer berichten

Regio Zwolle is circulair voorbeeld voor Nederlandse gemeenten

Gemeenten Oosterhout, Almere en Nijmegen op bezoek bij Circulair Ambachtsnetwerk WaardeRing

Lees verder »

Zwolse theaters: Theaterspektakel Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.

Lees verder »

Recensie: Misschien, kennen we dat woord eigenlijk nog wel?

Dat je een doorwrocht opiniestuk schrijft. En dat dan een boze man zegt: Heb je hem weer met zijn geitenwollen sokken. Zulke mensen zijn het woord ‘misschien’ kwijtgeraakt.

Lees verder »

Nieuwe boekingen Zwolse Theaters

Zwolse theaters heeft ‘Queen must go on’ en een pianoconcert van Hannes Minnaar aan haar programma toegevoegd. Vind hieronder het complete programma.

Lees verder »

VVN: Op de provinciale weg niet harder dan 60. Goed plan?

Veilig Verkeer Nederland stelt voor de snelheid op gevaarlijke provinciale wegen te verlagen van 80 naar 60 kilometer per uur. Dat is veel veiliger!

Lees verder »

Laat u meeslepen door Phion bij zwolse theaters, vier concerten vol passie

Phion is het orkest van Gelderland & Overijssel. Zij willen voor zoveel mogelijk mensen van betekenis zijn met live symfonische muziek. Daarom bieden zij u een breed spectrum aan muzikale belevenissen. Ze laten vertrouwde en nieuwe geluiden horen. Er valt veel te ontdekken, binnen én buiten de concertzalen. “Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met jou willen delen.”

Lees verder »

Nieuwe boekingen Hedon Zwolle

Muziekcentrum Hedon heeft weer een aantal interessante artiesten geboekt: : Wende, Lux, Lipgloss, Speedy J, Jack and the Weatherman, Vunzige Deuntjes, Mobb Deep, The Dublin Legends, Ed Rush en vele anderen!

Lees verder »

Brave New World door kunstenaars die zich de mond niet laten snoeren

‘Brave New World’ is een expositie in de Fundatie in Zwolle die aandacht geeft aan de manier waarop kunstenaars zich mengen in het debat van de samenleving.

Lees verder »

Maaike Baack, wat doe jij als ondernemer duurzaam? Met Tuin Salland lever ik biologische groenten aan Salland!

Maaike Baack levert met Tuin Salland veertig soorten groenten aan 400 abonnees in Zwolle, aan Ekoplaza en aan boerderijwinkel de Huppe.

Lees verder »

Laatste kaarten voor ‘Charlie and the Chocolate Factory’ in Zwolle

De uitvoeringen van ‘Charlie and the Chocolate Factory’ vinden van 24 t/m 26 februari plaatst in Theater De Spiegel in Zwolle. Met middag- en avondvoorstellingen.

Lees verder »

Sticks, Snelle & De Lieve Jongens Band, BLØF, Jonathan Jeremiah, W.A.S.P, Paul Carrack, Katie Koss naar Hedon

Nieuw bevestigd door Hedon: Sticks, Snelle & De Lieve Jongens Band, BLØF, Jonathan Jeremiah, W.A.S.P, Paul Carrack en Katie Koss! Vind hieronder het complete programma.

Lees verder »

Aanbesteding voor regionaal en lokaal voedsel in catering provinciehuis Overijssel

De provincie Overijssel gaat voedselproducten voor de catering in het provinciehuis lokaal inkopen.

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.