Nieuw bij Startersloket Raalte workshop ‘Is ondernemen iets voor mij?’

Ontdek de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen, speciaal voor préstarters. Dit is dit echt wat voor jou om je mogelijkheden te leren kennen!

Interessant? Deel het artikel

starterscafe 230517 poster

Droom je van een eigen bedrijf? Maar durf je de stap niet te zetten? Vraag je je af of het ondernemerschap bij je past? Het Startersloket Raalte organiseert op donderdag 15 juni 2023 een workshop ‘Is ondernemen iets voor mij? Speciaal voor mensen die overwegen om een eigen bedrijf te beginnen.

Tijdens deze workshop gaan we in gesprek met ondernemer Chanine Krisman (Stijl op Peil). Ze neemt ons mee in haar ondernemersverhaal, welke stappen heeft ze gezet en waar is ze tegen aan gelopen als startend ondernemer.

Vervolgens ga je onder begeleiding van coach Ans Koolman (Koolman Coaching) zelf aan de slag. Je gaat ontdekken welke eigenschappen en vaardigheden gewenst zijn om een succesvol ondernemer te worden. Na deze avond heb je meer inzicht in de afweging die je zelf moet maken en kun je voor jezelf de vraag beantwoorden of ondernemen iets voor je is. Deze avond wordt geleid door Erna Veldkamp (VERder Coaching).

Waar en wanneer

De workshop wordt gehouden op donderdag 15 juni bij Sportbedrijf Tijenraan (vergaderzaal 1e verdieping) in Raalte (Zwolsestraat 65) en is van 19:30 tot 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur).

Opgeven

De workshop is voor préstarters uit de gemeente Raalte. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich voor 7 juni opgeven via info@startersloketraalte.nl

Startersloket Raalte

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

Meer weten?

Meer informatie? Klik op onderstaande link of mail naar hallo@startersloketraalte.nl

 

Website Startersloket Raalte

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *