Meer berichten

Kitty, Daisy and Lewis

Kitty, Daisy and Lewis het pareltje op maandag van Ribs en Blues

Je weet niet waar de Ribs en Blues artiesten allemaal nog meer op het podium staan, maar toen er gisteren aan het eind van R&B een stortbui overtrok en iedereen een droog onderkomen in de tenten zocht, moeten de Seatsniffers toch wel even gedacht hebben: wow, zoveel mensen naar een optreden van ons!

Lees verder »

joa joa

Joa Joa hoort dat er op Ribs & Blues 8000 kilo ribs met bier wordt weggespoeld

Joa Joa hoort dat er op Ribs & Blues 8000 kilo ribs met bier wordt weggespoeld

Lees verder »

bertolf

Bertolf was zondag het pareltje on Delta Stage

Het zou gaan stortregenen met hagelstenen, donderen met bliksem erbij. Maar dat was allemaal ergens anders. Op Delta Stage speelde Bertolf zijn vingers blauw

Lees verder »

ribs en blues

Ze steken de bbq’s al weer aan bij Ribs en Blues

Ribs en Blues trapte gisteravond af met een uitverkocht huis. Voor vandaag en morgen zijn er nog gewoon dagkaarten te koop.

Lees verder »

Foto van site Kitty, Daisy and Lewis

Denne is benieuwd welk pareltje hij dit jaar ontdekt op Ribs en Blues

Denne maakt ieder jaar een nauwgezet schema voor wat hij wil zien op Ribs en Blues. Een eigen timetable als het ware. De pareltjes treft hij vaak op Deltastage.

Lees verder »

ribs & blues ansley lister

Aynsley Lister vervangt Popa Chubby op Ribs & Blues Raalte

Popa Chubby heeft zijn Europese tour moeten afzeggen om gezondheidsreden. De boekers van Ribs & Blues hebben op het laatste moment toch een uitstekende vervanger gevonden in de Britse bluesgitarist Aynsley Lister en band!

Lees verder »

Dé Blueskrant is een heel aangenaam zusje van Ribs en Blues

Als uitgevers van de Blueskrant zijn Ingrid Bosch & Marijn Ooijman nauw betrokken bij Ribs & Blues. “Sinds 2015 maken wij de festivalkrant voor dit sympathieke evenement. Het is zelfs zo dat onze allereerste Blueskrant uit kon komen dankzij de bijlage Ribs & Blues.”

Lees verder »

Ribs & Blues Old Man

Southern musical ‘Old man on the frontporch’ op Juke Joint Stage van Ribs & Blues

In de Juke Joint area op Ribs & Blues in Raalte is weer van alles te doen voor de puristen die houden van kleinschalige gezelligheid, actief deelnemen of gewoon relaxed toekijken en genieten. Wegens succes geprolongeerd: ‘Old man on the frontporch’!

Lees verder »

Vooruitblik Ribs & Blues van Harrie Huisman

Harrie Huisman uit Mariënheem is fotograaf webmaster van een bluesrock site en spreekt zijn verwachtingen voor dit jaar uit.

Lees verder »

The Fortunate Sons naar Ribs & Blues

Op zaterdag 18 mei, opent Ribs & Blues 2024 met The Fortunate Sons, de ‘lekkerste’ tribute act van Nederland die, inmiddels overal voor uitverkochte zalen, het beste van Creedence Clearwater Revival (CCR) laat zien en horen.

Lees verder »

Line up Ribs & Blues 2024 compleet

Met 5 nieuwe namen voor de Pinksterdagen en een extra surprise act op de zaterdagavond is het programma voor de 26e editie van Ribs & Blues in Raalte compleet!

Lees verder »

Zoeken

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.