Stem op het Goudhaentje van 2023

Het publiek is aan zet!  Vanaf vandaag kan er weer gestemd worden op een mooi initiatief binnen de gemeente Raalte. Stem op een van de drie finalisten die volgens jou de winst verdient. Welk initiatief sleept de felbegeerde titel ‘het Goudhaentje van 2023’ in de wacht?

Interessant? Deel het artikel

Winnaars Goudhaentje 2022
Winnaars Goudhaentje 2022

Massaal heeft het publiek initiatieven voorgedragen die de titel ‘het Goudhaentje van 2023’ verdienen. De jury bestaande uit Arco Hofland, Jos Westenenk, Willy Haarman, René Spitzen en Lynn Kolkman koos na goed beraad haar top drie.

Drie finalisten

Dit jaar strijden de Taalschool Salland, Droomdag Raalte en Humanitas Raalte om de felbegeerde titel ‘het Goudhaentje van 2023’.  De winnaar van het Goudhaentje gaat niet alleen naar huis met de eer, maar ook met een cheque van €1000,- en een trofee ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen gaan naar huis met respectievelijk €500,- en €250,-. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

Stemmen

Stemmen kan tot en met zaterdag 30 december. De genomineerden stellen zich in de loop van de week op deze pagina ook voor in een korte video. De stem van het publiek weegt even zwaar als het oordeel van de jury. Bij een gelijke eindstand telt de stem van het publiek zwaarder. De winnaar wordt op woensdag 10 januari 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie in het HOFtheater bekendgemaakt.

 

Stem via deze link

 

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.