Startersloket Raalte met inspiratiesessie met Ferenc van Damme ‘Hoe dan?’ voor startende ondernemers en zelfstandige professionals

Voor startende ondernemers en zelfstandige professionals organiseert het Starterscafé Raalte op 25 april in het HOFtheater een event onder het motto 'Hoe kom je in contact met je klant? Hoe breng je mensen in beweging?'

Interessant? Deel het artikel

Ferenc van Damme
Ferenc van Damme

Verbinder Ferenc van Damme leidt een vurige inspiratiesessie gebaseerd op overtuigende feiten, onderzoeken en cijfers, inspirerende praktijkervaringen, gezond verstand en werkbare inzichten.

Hoe raken we mensen? Wat zijn de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om te voorkomen dat jouw bedrijf ook een niet meer bestaande Thomas Cook, Kodak of Intertoys wordt? Kennis van de belevingswerelden van verschillende doelgroepen, zelfinzicht, je eigen rol in een razendsnel ontwikkelende wereld en andere houding zijn essentieel voor echte dialoog. Het moet anders. Maar hoe dan?

Ferenc van Damme is communicatiestrateeg, schrijver, energetisch therapeut, dichter, participatie beleidsontwikkelaar bij Studio Vers Bestuur van de provincie Overijssel, winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector, lid van de expertcommissie Brenninkmeijer (participatie Klimaatbeleid) voor de Tweede Kamer en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam.

Aanmelden

De avond wordt gehouden op dinsdag 25 april in het HOFtheater in Raalte (Voorhof 2) en start om 19:15 uur. Inloop vanaf 18:45 uur. Na de sessie is er tot 22:15 uur gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken tijdens een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor startende ondernemers en zelfstandige professionals uit de gemeente Raalte en omgeving. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden. Geïnteresseerden kunnen zich voor 20 april opgeven via info@zpraalte.nl.

Startersloket Raalte en ZP Raalte

De organisatie van deze avond is in handen van het Startersloket Raalte in samenwerking met ondernemersvereniging ZP Raalte.

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omstreken. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.  

Meer weten?

Meer informatie over het Startersloket Raalte? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar hallo@startersloketraalte.nl

Voor meer informatie over ZP Raalte, kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *