Berichten over: ZP Raalte

Ondernemersvereniging ZP Raalte bezoekt Magies Glas

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij het atelier annex galerie van Magies Glas in Raalte. Eigenaar en ZP-lid Marije Gies is glazenier en werkt met verschillende technieken, zoals glas-in-lood, glasfusion en Tiffany. Tijdens het bezoek krijgen we uitleg over wat ze zoal doet en een rondleiding en kunnen we haar werk bewonderen.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen bij Starterscafé, Raalte.

Lees verder »

Algemene ledenvergadering ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 23 februari vindt de ledenvergadering plaats.

Lees verder »

ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Yoga Raalte

Je weekend ontspannen beginnen met Mindfull Yoga!

Lees verder »

Social Media Leergang voor alle ondernemers in de gemeente Raalte

Ontmoet andere ondernemers en ontvang praktische tips hoe je social media inzet voor je bedrijf, georganiseerd door ZP Raalte.

Lees verder »

ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Azerty

Uitnodiging voor rondleiding, presentatie en netwerkborrel in het nieuwe pand van dé IT-specialist van Nederland, Azerty te Raalte.

Lees verder »

ZP Raalte op de fiets naar Ruiterkamp Coaching  

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 14 juni gaat het op de fiets naar Ruiterkamp Coaching in Heeten.

Lees verder »