Berichten over: ZP Raalte

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Raalte

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen. Kom naar Grand Café Neuf in Raalte

Lees verder »

Social Media Café voor ondernemers in Raalte bij Lampe

Starterscafé Raalte organiseert een bijeenkomst bij Lampe in Raalte met als thema: De kracht van LinkedIn voor jouw bedrijf – tips, trucs en de laatste ontwikkelingen.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé in Heino

Droom jij erover om voor jezelf te beginnen? Heb jij je onlangs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Als startend ondernemer heb je te maken met veel vragen en uitdagingen.

Lees verder »

Samenwerkingsochtend ZP’ers uit Raalte met collega-ondernemers in Deventer

Ontdek, verbind en groei tijdens “Deventer meets Raalte en Twello”

Lees verder »

Businessclub ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Less2Care

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij Less2Care in Raalte om het verhaal achter dit bedrijf met een bijzondere toepassing van vacuümtechnologie te horen.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert weer een starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen. Kom naar HR De Zwaan in Raalte op 13 september!

Lees verder »

ZP Raalte bijeenkomst ‘Ondernemen in de uitvaartzorg’

Leden van businessclub ZP Raalte gaan een kijkje nemen bij het uitvaartcentrum in Nijverdal van ZP- lid Marja van der Wal. Een inspirerend ondernemersverhaal op een vernieuwde locatie!

Lees verder »

ZP Raalte op de fiets naar ‘t Natuurlijk Huus

De leden van businessclub ZP Raalte fietsen naar ’t Natuurlijk Huus om inspiratie op te doen voor een natuurlijk en duurzaam leven.

Lees verder »

Startersloket Raalte met inspiratiesessie met Ferenc van Damme ‘Hoe dan?’ voor startende ondernemers en zelfstandige professionals

Voor startende ondernemers en zelfstandige professionals organiseert het Starterscafé Raalte op 25 april in het HOFtheater een event onder het motto ‘Hoe kom je in contact met je klant? Hoe breng je mensen in beweging?’

Lees verder »

Ondernemersvereniging ZP Raalte bezoekt Magies Glas

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij het atelier annex galerie van Magies Glas in Raalte. Eigenaar en ZP-lid Marije Gies is glazenier en werkt met verschillende technieken, zoals glas-in-lood, glasfusion en Tiffany. Tijdens het bezoek krijgen we uitleg over wat ze zoal doet en een rondleiding en kunnen we haar werk bewonderen.

Lees verder »

Startersloket Raalte organiseert starterscafé

Ontmoet andere startende ondernemers uit de regio en deel je kennis en ervaringen bij Starterscafé, Raalte.

Lees verder »

Algemene ledenvergadering ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Op 23 februari vindt de ledenvergadering plaats.

Lees verder »