Social Media Café voor ondernemers in Raalte bij Lampe

Starterscafé Raalte organiseert een bijeenkomst bij Lampe in Raalte met als thema: De kracht van LinkedIn voor jouw bedrijf – tips, trucs en de laatste ontwikkelingen.

Interessant? Deel het artikel

Zp Raalte 231022 poster lampe

Hoe zet jij social media in voor je bedrijf? Welke social media kanalen gebruik je? En de meest gestelde vraag: wat moet je nu toch posten? Veel ondernemers worstelen met social media. Je hoeft het allemaal niet alleen uit te zoeken. Daarom organiseert het Startersloket Raalte samen met ondernemersvereniging ZP Raalte een Social Media Café op vrijdagochtend 24 november 2023 Bij Lampe in Raalte.

Wat kun je verwachten bij dit kenniscafé? Social media expert Judith Elissen (Social Media Salland) deelt de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van LinkedIn. Hoe zet je LinkedIn in om jouw bedrijf te laten groeien, je netwerk te vergroten en nieuwe kansen te ontdekken. Daarna is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen en te netwerken. Kortom na deze ochtend ga je vol inspiratie naar huis.

Aanmelden

Het Social Media Café wordt gehouden op vrijdagochtend 24 november 2023 Bij Lampe in Raalte (Almelosestraat 2) en is van 09:30 uur tot 12:00 uur. Inloop vanaf 09:15 uur.

De bijeenkomst is voor ondernemers uit de gemeente Raalte en omgeving. Ook medewerkers van bedrijven die zich bezighouden met social media zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich voor 17 november opgeven via het aanmeldformulier op de website van ZP Raalte.

Klik hier om aan te melden

Startersloket Raalte en ZP Raalte

De organisatie van deze avond is in handen van het Startersloket Raalte in samenwerking met ondernemersvereniging ZP Raalte.

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omstreken. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. 

Meer weten?

Meer informatie over het Startersloket Raalte? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar hallo@startersloketraalte.nl

Voor meer informatie over ZP Raalte, kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.