Berichten over: MijnPlein scholen

Scholieren genoten weer van Heino’s biologisch ontbijt 2023

Lekker en gezond ontbijten dat was het thema van de week, voor de 740 leerlingen van alle basisscholen; Gouden Emmer, Dolfijn,  Springplank (allen Heino), de Linde (Laag Zuthem), St. Nicolaasschool (Lierderholthuis) en St. Cyriacus (Hoonhorst).

Lees verder »

PiMM! Plezier in muziek maken op basisscholen Heino

Op maandagmiddag 11 september start in Heino op OBS De Spingplank het PiMM!-orkest, een nieuw orkest voor kinderen vanaf groep 5 die het leuk vinden om samen muziek te leren maken.

Lees verder »

Projectweek over insecten bij Raalter basisscholen afgerond

Om de kennis over insecten te vergroten en het bewustzijn over hun belang te vergroten, hebben basisscholen in de gemeente Raalte een succesvolle projectweek over insecten afgerond. Leerlingen van verschillende leeftijden hebben de kans gekregen om de wondere wereld van insecten te verkennen en te begrijpen. De insectenweek is een initiatief van de Werkgroep Groene Agenda Raalte en Inflora.

Lees verder »

Leerlingen KC De Korenbloem Raalte brachten bloemen naar de Joodse begraafplaats

De herdenkingsceremonie van Kindcentrum De Korenbloem op Joodse begraafplaats in Raalte vond op 17 april weer plaats.

Lees verder »

Gemeente Raalte start locatieonderzoek voor nieuwbouw Bernadetteschool Heeten

De gemeente Raalte start een locatieonderzoek voor de nieuwbouw van de Bernadetteschool in Heeten. Doel van het onderzoek is om uiteindelijk tot een breed gedragen locatie voor een toekomstbestendige voorziening voor basisonderwijs in het dorp te komen.

Lees verder »