Berichten over: BurgerBelangen Raalte

Joa Joa is helemaal niet blij met drie partijen die het belang van de burger dienen in Raalte

Joa Joa is helemaal niet blij met drie partijen die het belang van de burger dienen in Raalte.

Lees verder »

Wil B&W Raalte tegen de zin van de inwoners een nieuw gemeentehuis doordrukken?

B&W van de gemeente Raalte heeft plannen gepresenteerd voor een nieuw gemeentehuis. Uit reacties op sociale media blijkt dat vrijwel geen enkele inwoner dit ziet zitten, omdat er belangrijker zaken op te lossen zijn. De gemeente stuurde een Digipanel enquête naar de deelnemers van dit platform, die nogal ‘sturend’ genoemd kan worden…..

Lees verder »

Salland Deze Week: Alternatieven voor gemeentehuis Raalte?

In de Sallandse discussie over de grootte van een gemeentehuis is het interessant te kijken naar andere opvattingen. Zo waren we afgelopen week op bezoek in het gemeentehuis van Losser. Daar gebruiken ze de raadszaal ook voor dansen.

Lees verder »

Salland Deze Week: Weer goud ge- eikel in het gemeentehuis van Raalte

Politici die over elkaar heen buitelen en een journalist die er zodanig van smult dat het besluit van het agendapunt een kadertje bij een verhaal werd dat bol stond van tranen, emoties, leugens, onwaarheden, een huilend raadslid, verontwaardiging, woede, teleurstelling en verdriet. Met een motie van treurnis gericht aan de grootste partij van de gemeente Raalte: GemeenteBelangen. Lang vervlogen tijden herleefden weer aan de Zwolsestraat.

Lees verder »

BurgerBelangen zet sociaal Raalte op de kaart

Voor veel mensen zijn het lastige tijden. De energieprijzen zijn hoog en ook veel dagelijkse uitgaven worden duurder. In de gemeente Raalte zijn er veel initiatieven om mensen die moeite hebben rond te komen te helpen.

Lees verder »