Berichten over: BeleefMedia

TV uitzending Het Groene Oosten: Een groene operatiekamer en 100% van het gas af.

In de uitzending van Het Groene Oosten op RTV Oost en op de sociale mediakanalen brengt Het Groene Oosten op dinsdag 15 en zaterdag 19 februari de volgende onderwerpen onder je aandacht: Een groene operatiekamer, plastic recycling en 100% van het gas af.

Lees verder »

TV uitzending Het Groene Oosten: Vergroening van de binnenvaart, 3 miljoen wegwerpbekers en een huisfluisteraar

In de uitzending van Het Groene Oosten op RTV Oost en op de sociale mediakanalen brengt Het Groene Oosten op dinsdag 1 en zaterdag 5 februari de volgende onderwerpen onder je aandacht: Vergroening van de binnenvaart, 3 miljoen wegwerpbekers en een huisfluisteraar.

Lees verder »

TV uitzending Het Groene Oosten: Energiefabriek in de vorm van een zonnebloem en alternatieve voertuigen in de strijd tegen fileleed

In de uitzending van Het Groene Oosten op RTV Oost en op de sociale mediakanalen brengt Het Groene Oosten op dinsdag 25 en zaterdag 29 januari de volgende onderwerpen onder je aandacht: Alternatief vervoermiddel, energiecentrale in zonnebloemvorm en een bijenhotel.

Lees verder »

Het Groene Oosten aflevering 7: 12,5 jaar Natuurlijk Huus en minder uitstoot dankzij de Rocket Stove

Vandaag aflevering 7 van het TV programma Het Groene Oosten met aandacht voor Het Natuurlijk Huus, dat dit jaar 12,5 jaar bestaat en de Rocket Stove met sterk gereduceerde CO2 uitstoot. Te zien op RTV Oost en op de sociale kanalen.

Lees verder »

Het Groene Oosten weer te zien op RTV Oost en sociale media

Het groene Oosten zendt vandaag aflevering 6 uit op RTV Oost en op sociale media. Onderwerpen zijn: operatielamp, lantaarnpaal en citruspers tot unieke Harley. En minder afval dankzij biologisch afbreekbare medicijnzakjes en wormen.

Lees verder »

Nieuwe afleveringen van het Groene Oosten: De boerderij van de toekomst, e-voertuigentest in fietsstad Zwolle

Het Groene Oosten brengt innovatieve, duurzame projecten en initiatieven uit de regio voor het voetlicht via eigen kanalen en RTV Oost. Deze week te zien.

Lees verder »