Inspiratiesessie voor startende ondernemers en zelfstandige professionals ChatGPT: Hype of een Gamechanger?

Kansen en bedreigingen van ChatGPT en AI voor je bedrijf worden besproken op donderdag 25 april in een inspirerende sessie bij het HOFtheater Raalte.

Interessant? Deel het artikel

starterscafe zp raalte
Dennie Pasman

Dennie Pasman (Vsee Search Marketing) neemt ons mee in het zakelijk gebruik van AI en ChatGPT, en geeft een interessante kijk op de kansen en bedreigingen die deze technologieën met zich meebrengen. Ontdek hoe je zelfstandig met ChatGPT aan de slag kunt met zowel traditionele als verrassende nieuwe methoden.

We beginnen deze avond met basiskennis over AI en ChatGPT, waarna we zowel de risico’s als de kansen die deze technologieën met zich meebrengen zullen bespreken. Wat is de impact die deze ontwikkelingen kunnen hebben op de (zakelijke) wereld? Wat kunnen we in de toekomst verwachten?

Vervolgens deelt Dennie praktische voorbeelden en inzichten om ChatGPT op unieke en nuttige manieren te benutten, bijvoorbeeld hoe AI en ChatGPT zakelijke processen kunnen transformeren, maar ook je bedrijfsvoering kunnen optimaliseren.

Of je nu efficiëntie wilt verhogen, klantinteracties wilt verbeteren, of simpelweg nieuwsgierig bent naar de toekomst van technologie in de zakelijke wereld, deze sessie biedt een schat aan informatie en praktische handvatten.

Aanmelden

De avond wordt gehouden op donderdag 25 april in het HOFtheater in Raalte (Voorhof 2) en start om 19:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur. Na de sessie is er tot 22:00 uur gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken tijdens een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor startende ondernemers en zelfstandige professionals uit de gemeente Raalte en omgeving. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden. Geïnteresseerden kunnen zich voor 18 april opgeven via info@startersloketraalte.nl.

Startersloket Raalte en ZP Raalte

De organisatie van deze avond is in handen van het Startersloket Raalte in samenwerking met ondernemersvereniging ZP Raalte.

Het Startersloket Raalte heet namens de gemeente Raalte startende ondernemers welkom met het doel startende ondernemers een vliegende start te geven. Het Startersloket Raalte is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Raalte, ZP Raalte en Provincie Overijssel.

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omstreken. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. 

Meer weten?

Meer informatie over het Startersloket Raalte? Kijk op www.startersloketraalte.nl of mail naar hallo@startersloketraalte.nl

Voor meer informatie over ZP Raalte, kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

 

starterscafe zp raalte

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.