Berichten over: HOFtheater Raalte

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Uit je hoofd en in je lijf, dat leer je bij Kinderyoga in De Rietkraag. Op vrijdagavond een muzikaal concert van Daniël Lohues en zaterdag wederom na eerdere succesvolle edities de Grote HOFtheater cabaretavond.  A JE TO! Buurman & Buurman gaan verhuizen op zondag.

Lees verder »

Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Deze week volop tijd voor (kinder) workshops! Maar ook lachen bij cabaretvoorstellingen en genieten van muziek. Op zondag het prentenboekjesfestival van 9.30 tot 12.30 uur vanaf 2 jaar.

Lees verder »

Maak kennis met het orkest St. Caecilia

Op donderdag 29 februari, 7 en 14 maart vindt de lessenserie ‘Maak Kennis met het Orkest’ plaats in muziekgebouw de Klanken in Raalte. Deze lessenserie wordt gegeven door St. Caecilia en is bedoeld voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.  De kennismakingslessen met het orkest zijn onderdeel van Kennismaken met Cultuur.  Ieder voorjaar organiseert het HOFtheater in het kader van Kennismaken met Cultuur allerlei culturele workshops en lessenseries voor kinderen.

Lees verder »

La vida rosa hoftheater

Wat is er te doen in het HOFtheater Raalte deze week?

Voorjaarsvakantie, dus tijd voor een paar leuke films, cabaret, muziek en een familievoorstelling met een knipoog naar klassieke muziek.

Lees verder »

DJ workshops in het HOFtheater Raalte

Op woensdagmiddag 28 februari  vinden in het HOFtheater DJ workshops plaats voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ieder voorjaar organiseert het HOFtheater in het kader van Kennismaken met Cultuur allerlei culturele workshops en lessenseries voor kinderen. De DJ workshops zijn hier onderdeel van.  

Lees verder »

kees van amstel cabaret

Kees van Amstel was met ‘Vluchtweg vrijhouden’ in het HOFtheater Raalte

Jenneke van Doesburg zag de cabaretvoorstelling ‘Vluchtweg vrijhouden’ van Kees van Amstel in het HOFtheater. Toen ze bijgekomen was van het lachen, schreef zij deze recensie

Lees verder »

Marja van Katendrecht cabaret hoftheater

Wat is er te doen in het HOFtheater Raalte deze week?

Een hilarische voorstelling vol herkenningsmomenten op Valentijnsdag, een ontroerende voorstelling van Janke Dekker met liedjes van Barbra Streisand, een avond vol feestelijke Duitse Schlager hits en een uitverkocht huis met the Best of Ireland.

Lees verder »

Programma HOFtheater Raalte

Hou je van Robert Long, soul van de sixties, Kees van Amstel of Janke Dekker? Kom naar het HOFtheater!

Lees verder »

Interessant programma HOFtheater Raalte

Het HOFtheater biedt weer een interessant en veelzijdig programma voor komende week.

Lees verder »

Mooie try-out voorstellingen in het HOFtheater Raalte

In  het HOFtheater komen artiesten graag om nieuwe voorstellingen te spelen. Als dat vlak voor de première is, dan wordt dat een try-out genoemd.

Lees verder »

Veelzijdig programma HOFtheater Raalte

Waar zijn de mannen van Firestone gebleven? Wat hebben zij al die jaren gedaan? Op die vragen krijgt u woensdag 17 januari antwoord als Willem Verdaasdonk hen in ’60 minuten met …’ interviewt. Natuurlijk spelen zij ondertussen hun favoriete nummers. Op vrijdag 19 janauri komt cabaretier Nabil een try-out spelen van zijn nieuwste voorstelling ‘Nee, precies daarom’. Voor The Bentleys zijn nog enkele kaarten vrij. Zij spelen op zaterdag 20 januari het dak eraf met hun ode aan de muziek uit de jaren ’50 en ’60.

Lees verder »

Expositie Kim Wiggers in de foyer van het HOFtheater

Kim Wiggers (1993) uit Raalte heeft het schilderen zichzelf aangeleerd. Al sinds klein meisje tekent ze. Haar tienerjaren stonden in het teken van de Japanse anime stijl.  Sinds haar 16e heeft ze zich compleet toegelegd op schilderen. Daarin heeft ze zich in de loop der jaren toegelegd op het magisch realisme, met hier en daar een uitschieter naar het surrealisme. Haar werk wordt tot juli 2024 geëxposeerd in de foyer van het HOFtheater in Raalte.

Lees verder »