Giro555 actie met toneel en muziek in het HOFtheater Raalte: Bekend maakt Bemind

Voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingsramp in Syrië en Turkije vindt er op 19 maart een evenement plaats in het HOFtheater Raalte. Het thema van de middag is ‘Bekend Maakt Bemind’. Dit evenement is tot stand gebracht door de Olster journalist, schrijver en columnist Hasan Kaddour, die zelf afkomstig is uit het aardbevingsgebied in Syrië.

Interessant? Deel het artikel

'Gedwongen Reis' in Deventer Schouwburg © Hasan Kaddour
'Gedwongen Reis' in Deventer Schouwburg © Hasan Kaddour

Met dank aan het HOFtheater, TCR Tours en de uitvoerende artiesten, die belangeloos de realisatie van deze voorstelling mogelijk maakten, zal het mogelijk zijn de volledige opbrengst ten goede te laten komen aan de slachtoffers van de aardbevingen!

Toneelstuk

Op zondagmiddag 19 mei zal het theaterstuk Gedwongen Reis opgevoerd worden onder regie van de Syrische regisseur Nachwan Alrajab Agha.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Nachwan’s toneelstuk vertelt het verhaal van de reis hierheen en waarom deze vluchtelingen naar Nederland kwamen, wie ze zijn, waarom zijn ze hier, hadden we ze niet in hun eigen land kunnen helpen?

De bijzondere show wordt uitgevoerd door een groep Syrische en Iraanse vluchtelingen die op een opvangboot in de stad Deventer verblijven. Het stuk werd al twee keer succesvol uitgevoerd in de Deventer Schouwburg, klik hier voor meer info.

Muziek

Na het toneelstuk zal  de Syrische zanger en muzikant Gharib Ali uit Utrecht belangeloos komen optreden om de actie te ondersteunen.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Gharib Ali is een Nederlandse Syriër, die Syrische en Nederlandse liedjes vertolkt, instrumentaal ondersteund met muziek uit die twee culturen. Hij is oprichter van twee muziekgroepen.

YouTube Gharib Ali

Na de voorstellingen is er nog een gezellig samenzijn met artiesten en bezoekers.

De volledige opbrengst van deze actie gaat voor steun aan Syrië en Turkije naar Giro555

Wanneer

Zondag 19 maart 14:00 uur. Zaal open op 13.30

Waar

HOFtheater
Voorhof 2
8102MH  RAALTE

Toegang

De show is gratis te bezoeken, reserveren is verplicht. Wel wordt u dringend een bijdrage gevraagd voor Giro555
Betaling is mogelijk via onderstaande QR- code, via de website Giro555 of contant bij de voorstelling.

Reserveren en info HOFtheater

Sponsors

HOFtheater Raalte
Website HOFtheater

 

TCR Tours Raalte

Website TCR Tours

Video TCR Tours

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Giro555 actie met toneel en muziek in het HOFtheater Raalte: Bekend maakt Bemind”

  1. Pingback: Evenement voor aardbevingsslachtoffers in HOFtheater Raalte gaat zondag niet door - Hier in Salland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.