Fondsenfestival Overijssel in Dalfsen

Heb je een idee voor je dorp of je buurt, maar geen aanknopingspunten voor financiering? Kom dan op 17 november naar het Fondsenfestival Overijssel in De Trefkoele Dalfsen.

Interessant? Deel het artikel

Proeftuin Lettele
Proeftuin Lettele

Je kunt er heerlijk struinen over de gezellige markt met fondsen, mooie voorbeelden van bewonersinitiatieven, initiatievencoaches en andere partijen. De OVKK is er ook.

Misschien loop je vast op het schrijven van een duidelijk projectplan of een subsidieaanvraag. Dat en meer komen aan de orde in handige workshops die je kunt volgen.

Ligt er al een concreet plan en wil je daar eens over sparren met een van de fondsen? Meld je dan aan voor een speeddate. Omschrijf in een paar zinnen jouw idee of initiatief en een jury beoordeelt of je in aanmerking komt voor een persoonlijke speeddate.

Het fondsenfestival wordt gehouden op vrijdag 17 november van 13:30 tot 18:00 in de Trefkoele, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen. Je bent vanaf 13:00 van harte welkom. Na een korte opening beginnen om 14:00 uur de eerste workshoprondes.

Meer informatie: Linda Baarslag, lbaarslag@stimuland.nl of 06 8216 1493.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.