Berichten over: OVKK

Fondsenfestival Overijssel in Dalfsen

Heb je een idee voor je dorp of je buurt, maar geen aanknopingspunten voor financiering? Kom dan op 17 november naar het Fondsenfestival Overijssel in De Trefkoele Dalfsen.

Lees verder »

Nationale Dorpsvernieuwingsprijs 2023 van start!

Wie treedt in het voetspoor van Zalk als winnaar van de Dorpsvernieuwingsprijs 2021? Dorpen die actief werken aan de leefbaarheid kunnen drie prijzen winnen: eentje van € 3.000 en twee van € 1.500. De prijzen zijn bedoeld voor projecten die de leefbaarheid van het dorp bevorderen.

Lees verder »

Nieuwsbrief van de Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen

De Overijsselse Vereniging van Krachtige Kernen (OVKK) is de overkoepelende organisatie van plaatselijke belangenorganisaties en dorpshuisbesturen en is spil van een actief relatienetwerk voor een leefbaar platteland, organisator van bijeenkomsten voor interactieve kennisdeling en verbinder en wegwijzer bij vragen over en initiatieven voor de leefbaarheid in kleinere kernen. Hier een overzicht van hun activiteiten.

Lees verder »

Aan de slag met de toekomst van jouw ontmoetingsplek

Betrokken bij een ontmoetingsplek in Overijssel? Kom dan op 25 november naar Heeten op uitnodiging van de Overijsselse Vereniging Van Kleine Kernen (OVKK) en de provincie Overijssel.

Lees verder »

Plattelandologisch Instituut in jouw dorpshuis?

De provincie Overijssel biedt dorpshuizen de gelegenheid om een filmavond te organiseren met Het Plattelandologisch Instituut.

Lees verder »