Berichten over: Doorpakken Salland

Doorpakken Bajo kantine

Samen Tafelen in Salland op unieke locatie

Op woensdag 15 mei vindt het vijftiende diner van Samen Tafelen in Salland plaats op de eerste etage van Bajo Bouw in Mariënheem.

Lees verder »

Tafeltennis inzetten tegen Parkinson

Tafeltennisvereniging Wijk 16 start in Deventer met een eigen afdeling voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Lees verder »

Bras- Koer Lettele personeel Doorpakken

Eten uit de picknickmand in Lettele

Lettele, in het hart van Salland. Een gemoedelijk dorp dat een en al rust uitstraalt. Behalve op de plaats waar de Bathmenseweg en de Oerdijk elkaar kruisen. Daar is volop leven. Daar staat restaurant Bras-Koer.

Lees verder »

Pan Oston Doorpakken i S

Maximaal Starten kijkt achter de kassa bij Pan Oston in Raalte

Ralf Hovenga, directeur van het vooruitstrevende Raalter productiebedrijf Pan Oston gunt nieuwbakken ondernemers op dinsdagavond 16 april een kijkje achter de kassa’s van zijn eigen bedrijf. Een unieke gelegenheid waarbij starters en pre-starters de kans krijgen om kennis te nemen van de bijzondere producten en oplossingen die deze unieke onderneming biedt voor de detailhandel.

Lees verder »

sweatshirts doorpakken salland

Sweatshirts slotact van Salland Live

Op zaterdag 30 maart treedt coverband The Sweatshirts op in zaal De Slinger in Wijhe. Ze vormen daarmee de laatste act in de serie optredens binnen Salland Live! Extra bijzonder deze avond is dat ze voor het eerst optreden met hun nieuwe drummer: Merwin Visser.

Lees verder »

doorpakken salland mariahove oxe

Samen Tafelen in Salland zoekt de grens op

Voor haar inmiddels dertiende editie zoekt Samen Tafelen de grens van de regio op.  Melkveehouderij Mariahoeve in Oxe bij Deventer is op woensdag 20 maart de bijzondere locatie waar het diner plaatsvindt. De Voedselpioniers uit Lettele is de organisatie die de duurzaam gekweekte en gezonde gerechten op tafel zet. Een unieke combinatie van natuurlijke bronnen aan de rand van Salland.

Lees verder »

Bijeenkomst over de leef- en woontoekomst van 55-plussers in Olst-Wijhe

Op donderdagavond 21 en dinsdagavond 26 maart organiseert de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met Stichting Doorpakken Salland een bijeenkomst voor 55-plussers over hun gezondheid en hun woontoekomst in Olst-Wijhe. Tijdens deze avonden vertellen we over nieuwe manieren van wonen en over gezond en vitaal ouder worden.

Lees verder »

Samen Tafelen in Salland naar Lierderholthuis

Gelegen aan de rand van de Gemeente Raalte en Olst-Wijhe: Lierderholthuis. Bijna iedereen rijdt er wel eens doorheen en dan kun je het niet missen, het bruisende hart van het dorp: Grand-café De Wettering.

Lees verder »

sun king tribute doorpakken salland

Salland Live! met Sun King in Tivoli Raalte

Pure Rock ‘n Roll als eerbetoon aan de legendarische Britse band The Cult uit de jaren tachtig. Dat is wat je kunt verwachten van Sun King op zaterdagavond 17 februari in Taveerne Tivoli. Uitgevoerd door vier Zwolse muzikanten die gepokt en gemazeld zijn in uiteenlopende bands, maar een ding gemeen hebben: hun liefde voor The Cult sound.

Lees verder »

Salland Live! met Cash ‘n More bij Reimink

Cash ’n More treedt zondagmiddag 14 januari op in zaal Reimink in Heeten. Met stemmige live blues en countrymuziek om warm van te worden in deze wintermaand. De bandleden, stuk  voor stuk uitstekende muzikanten, maken er een feestje van en spelen bekende songs van, zoals de bandnaam al zegt, icoon Johnny Cash, maar ook van grootheden als Willy Nelson en Lynyrd Skynyrd.

Lees verder »

Fondsenfestival Overijssel in Dalfsen

Heb je een idee voor je dorp of je buurt, maar geen aanknopingspunten voor financiering? Kom dan op 17 november naar het Fondsenfestival Overijssel in De Trefkoele Dalfsen.

Lees verder »

Weer live muziek in Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg

Kom genieten van liveconcert van CCR Revival in Elckerlyc!

Lees verder »