Berichten over: Doorpakken Salland

Bijeenkomst over de leef- en woontoekomst van 55-plussers in Olst-Wijhe

Op donderdagavond 21 en dinsdagavond 26 maart organiseert de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met Stichting Doorpakken Salland een bijeenkomst voor 55-plussers over hun gezondheid en hun woontoekomst in Olst-Wijhe. Tijdens deze avonden vertellen we over nieuwe manieren van wonen en over gezond en vitaal ouder worden.

Lees verder »

Samen Tafelen in Salland naar Lierderholthuis

Gelegen aan de rand van de Gemeente Raalte en Olst-Wijhe: Lierderholthuis. Bijna iedereen rijdt er wel eens doorheen en dan kun je het niet missen, het bruisende hart van het dorp: Grand-café De Wettering.

Lees verder »

sun king tribute doorpakken salland

Salland Live! met Sun King in Tivoli Raalte

Pure Rock ‘n Roll als eerbetoon aan de legendarische Britse band The Cult uit de jaren tachtig. Dat is wat je kunt verwachten van Sun King op zaterdagavond 17 februari in Taveerne Tivoli. Uitgevoerd door vier Zwolse muzikanten die gepokt en gemazeld zijn in uiteenlopende bands, maar een ding gemeen hebben: hun liefde voor The Cult sound.

Lees verder »

Salland Live! met Cash ‘n More bij Reimink

Cash ’n More treedt zondagmiddag 14 januari op in zaal Reimink in Heeten. Met stemmige live blues en countrymuziek om warm van te worden in deze wintermaand. De bandleden, stuk  voor stuk uitstekende muzikanten, maken er een feestje van en spelen bekende songs van, zoals de bandnaam al zegt, icoon Johnny Cash, maar ook van grootheden als Willy Nelson en Lynyrd Skynyrd.

Lees verder »

Fondsenfestival Overijssel in Dalfsen

Heb je een idee voor je dorp of je buurt, maar geen aanknopingspunten voor financiering? Kom dan op 17 november naar het Fondsenfestival Overijssel in De Trefkoele Dalfsen.

Lees verder »

Weer live muziek in Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg

Kom genieten van liveconcert van CCR Revival in Elckerlyc!

Lees verder »

Rock-‘n-roll in donkere tijden

Vier het leven met vier optredens, op vier lokaties, in vier maanden. Salland Live, een nieuw initiatief van Stichting Doorpakken Salland maakt dat mogelijk, in samenwerking met de zaaleigenaren van Reimink, Elckerlyc, De Slinger en Tivoli. Live optredens van CCR-Revival, Cash ’n More, Sun King en The Sweatshirts. De start is op zaterdagavond 25 november met een ode aan Creedence Clearwater Revival in Gemeenschapshuis Elckerlyc in Luttenberg. Zorg dat je erbij bent!

Lees verder »

Doorpakken Salland: Liefde voor ondernemerschap besmettelijk?

De broers Bob en Luc Lenferink delen op maandagavond 13 november hun grote liefde voor ondernemerschap met Sallandse starters en pre-starters. Ze zijn dan te gast in Boei10 in Raalte bij Maximaal Starten, een initiatief van Stichting Doorpakken Salland.

Lees verder »

Meer dan 100 ontwerpen voor een Sallandse vlag

Er zijn dik 100 inzendingen binnengekomen voor een Sallandse vlag. Barbara Jansen van het organiserende Doorpakken Salland laat weten dat het er misschien wel 130 zijn. “Supergave inzendingen!” zegt Barbara, “heel blij mee. We waren…

Lees verder »