Dagworkshop Stembevrijding bij Isis Sofia in Dalfsen (Ov)

“Bevrijd jezelf via je eigen unieke zingende stem” Dit kan op 14 juni bij Centrum Isis Sofia met de workshop 'Stembevrijding en Stemhealing' door Jacky Peeters.

Interessant? Deel het artikel

isis sofia jacky stembevrijding
Jacky Peeters

Merk je dat je vaak in je hoofd zit, dat je je inhoudt en je emoties slecht kunt uiten? Dan is deze workshop stembevrijding interessant voor je. Want hierin ontdek je hoe jij jezelf kunt bevrijden via je eigen unieke stem. Een instrument dat je altijd bij je hebt.

Leer jezelf écht te uiten en ervaar dat jij er mag zijn, precies zoals je bent. Dit is wat Jacky jou kan brengen met stembevrijding en stemhealing.
Ze stimuleert je om toe te laten, te ervaren en te zingen wat er in je leeft.  Dat geeft ruimte en vertrouwen. Als alles in jou er mag zijn, dan ben je vrij.  En kan écht contact ontstaan.
Dan kan de liefde stromen.

Wat biedt deze workshop jou?

Tijdens deze dag kun jij ervaren hoe vrij het voelt om jouw waarheid zingend te uiten. Neem de kans om jezelf te laten horen en gehoord te worden. Om samen met en voor anderen te zingen. Je zult merken dat het je in verbinding brengt met jezelf en met anderen. Jacky nodigt je op speelse wijze uit om je te laten horen en zien zoals je écht bent. Een lichtvoetige en tegelijkertijd diepgaande dag om ruimte te maken voor jou en wat jij te uiten hebt.

En als je het spannend vindt: kom dan vooral. Iedereen kan het.

Wat kun je verwachten?

Jacky  werkt  graag met wat zich in de deelnemers en de groep aandient.

Je kunt verwachten dat we gaan zingen, mediteren en bewegen. Ook opstellingen ontstaan soms organisch uit de stembevrijdings-oefeningen.  We werken met de hele groep, in tweetallen en/of subgroepjes en individueel als zich dat aandient. Met haar stem en drum neemt ze je mee op een bevrijdend avontuur.

Aantal cursisten

De groepsgrootte is minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers.

Resultaat

Na een workshop stembevrijding ervaar jij bijvoorbeeld ruimte, lichtheid, speelsheid, dankbaarheid, verbinding, vrijheid, stroming, vertrouwen.

Wat vragen we van jou?

Kom met een open en nieuwsgierige houding en openheid voor jouw ervaringen in het moment. Er wordt van je gevraagd om steeds goed voor jezelf te zorgen en te vragen wat je nodig hebt.  Daar biedt Jacky alle ruimte voor. Omarm wat zich ook voordoet.

Geef je over aan je stem. Laat je verrassen en sta open voor wonderen.

Voor wie?

Als je kennis wilt maken met stembevrijding, als je al ervaring hebt én als je er niet genoeg van kunt krijgen Als je graag zingt, als je het spannend vindt om te zingen, als je denkt te kunnen zingen én als je denkt niet te kunnen zingen.
Voor moedige mensen die met angst stappen durven te zetten.

Wil je eerst proeven

Op 28 mei geeft Jacky  een GRATIS online webinar waar je kan ervaren wat haar stembevrijding en stemhealing (30 minuten) met jou doet.

Gratis proeven aan Stembevrijding

Wanneer

14 juni van 10 tot 17.15 uur

Locatie

Centrum Isis Sofia
Keizersteeg 3
Dalfsen

Entree

Deelnamekosten:  €  122,-  p.p

Lunch (optioneel)

Je kunt kiezen voor een heerlijke vegetarisch lunch (15,00 euro contant te voldoen bij aanvang). Aanmelden voor de lunch: reneeveel@gmail.com

 

Meer informatie en aanmelden voor de dagworkshop klik hier

 

Bel of mail Jacky met eventuele vragen.

Tel. :  06-42353864
Mail:  contact@jackypeeters.nl

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.