Baby’s houden van boeken

Ontdek samen voorlezen met kleine kinderen op de BoekStartdag in de bibliotheek

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek salland 240522 boekstartdag illustratie

Met je baby op schoot samen een boekje ontdekken is leerzaam. Het is erg goed voor de ontwikkeling van taal en spraak van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Ook is het goed voor de concentratie, en van al die dingen heeft je baby een leven lang plezier.

Op zaterdag 1 juni 2024 zijn alle ouders met baby’s en jonge kinderen welkom in bibliotheken in het hele land. Tijdens de landelijke BoekStartdag kan iedereen beleven hoe goed en leuk voorlezen is.

De BoekStartdag is van 10.00 tot 14.00 uur in de bibliotheek in Raalte, Heino, Ommen, Olst en Wijhe. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

Meer informatie: www.bibliotheeksalland.nl/boekstart

boekstart bibliotheek poster

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.