Zangers en zangeressen gezocht voor 4 mei koor in Deventer

Kunstcircuit Deventer is op zoek naar zangers en zangeressen voor het gelegenheidskoor ten behoeve van de dodenherdenking op het Grote Kerkhof op donderdag 4 mei.

Interessant? Deel het artikel

Herdenkingskoor in Deventer
Herdenkingskoor in Deventer

Het koor staat onder leiding van Jurgen Houwers en zingt couplet 1 en 6 van het Wilhelmus, O Canada en nog een derde lied.

Twee repetities gepland

  • Zaterdag 22 april van 10.00-12.00 uur in de Deventer Schouwburg
  • Zondag 30 april van 10.00-12.00 uur in de Deventer Schouwburg
  • Donderdag 4 mei uitvoering (aanwezig vanaf 18.00 uur)

Aanmelden

Kunt u zingen, meldt u dan graag aan voor 20 april via amateurkunst@kunstcircuit.nl  o.v.v. stemsoort en eventueel lidmaatschap van een koor. Bij aanmelding ontvangt u de muziektekst.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *