Vrijdag 8 maart weer Kunstcafé in het theatercafé van de Deventer Schouwburg

Vrijdag 8 maart is er weer een Kunstcafé (10.15-11.45 uur) in het theatercafé van de Deventer Schouwburg. Thema dit keer is 'Bij ons in Deventer.'

Interessant? Deel het artikel

kunstcircuit 240204 kunst bord

Van een paradijselijke zaal met groene vloer naar een enorm grote donkere doka..…Iedere kunstenaar transformeert de grote zaal Kunstenlab volledig. Wat is het bijzonder om dat steeds te zien gebeuren.

Josien in ’t Hof vertelt graag meer over de huidige en komende exposities in Kunstenlab.

De Matteüs Junior is een muziektheater bewerking van de Matthaüs Passion van Johan Sebastian Bach en wordt op 10 maart uitgevoerd in de Bergkerk door toonkunstkoor Euterpe.
Anneke Grunefeld en Lidwien Mulders vertellen over deze versie geschikt voor de hele familie.

(tekst loopt door onder afbeelding)

mattheus passion spelers
Matthaüs Passion

Jonneke Siebrand is toetsenist, zangeres en songwriter en Stadstroubadour. Zij vertelt hierover en zingt enkele van haar eigen gemaakte liedjes.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Jonneke Siebrand

 

Anna van den Breemer is journalist en schrijver en woont in Deventer. Vorig jaar verscheen haar literaire thriller Het perfecte zusje, die zich afspeelt in Deventer.
Anna leest voor uit haar boek en vertelt waar zij de inspiratie vandaan haalde en hoe het boek is begonnen.

(tekst loopt door onder afbeelding)

 

Pieter Leeflang vertelt over het boek Bij ons in Deventer30 jaar vrouwen voor elkaar, waarin 35 vrouwen van verschillende culturele achtergronden zijn geportretteerd. De boekpresentatie is op 23 maart.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.