Berichten over: Deventer Schouwburg

Dagklad: Margarita’s

Dagklad columnist Marius Jaspers had een hectische culturele dag.

Lees verder »

Vrijdag 8 maart weer Kunstcafé in het theatercafé van de Deventer Schouwburg

Vrijdag 8 maart is er weer een Kunstcafé (10.15-11.45 uur) in het theatercafé van de Deventer Schouwburg. Thema dit keer is ‘Bij ons in Deventer.’

Lees verder »

sneaker op podium DOP kunstcircuit

Deventer Open Podium: een heel weekend lang!

Dit jaar vindt DOP plaats op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart. Een heel weekend lang om te genieten van de vele optredens. Zang, dans, musical, theater en muziek het is allemaal te zien tijdens deze speciale weekendeditie.

Lees verder »

Een nieuwe vangst circusmakers op tournee langs theaters in Nederland

Great Catch is precies wat de titel impliceert, een mooie vangst. De Circuscoalitie selecteerde voor de tweede editie van Great Catch – Fresh taste of circus drie originele producties van fris circustalent die samen langs de Nederlandse theaters touren.

Lees verder »

Inschrijving Open Podium Overijssel 2024 gestart

Talent uit Overijssel opgelet! Schouwburg Hengelo, Deventer Schouwburg en Zwolse theaters slaan de handen ineen en organiseren aankomend jaar opnieuw de talentenjacht ‘Open Podium Overijssel’, waarbij deelnemers zich mogen presenteren op een professioneel podium en waarbij zij kans maken op een hoofdprijs van maar liefst € 3.500,-. De inschrijving voor de voorrondes is gestart.

Lees verder »

Deventer MuziekMaak Dag: gratis muziekfeest voor jong en oud

Kunstcircuit Deventer organiseert een fantastische muziekdag in de Deventer Schouwburg.

Lees verder »

Spot op Deventer TalentXL

Deventer TalentXL is het talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten tot en met 18 jaar.

Lees verder »

Theater Onbeperkt met nieuwe productie Zelluf doen!

Theater Onbeperkt is een bont gezelschap waar iedereen welkom is. Jongeren en volwassenen met en zonder beperking werken vol overgave aan een theatervoorstelling gebaseerd op hun belevenissen

Lees verder »

Wij en Ik: bijzondere voorstelling in de Deventer Schouwburg

Marius Jaspers van het platform DagKlad bezocht zaterdag een voorstelling in de Deventer Schouwburg die georganiseerd was door Syrische en Iranese vluchtelingen die daar op een opvangboot zitten.

Lees verder »

Nachwan Al-Rajab Agha gaf indrukwekkende voorstelling in Deventer Schouwburg

Nadat ik de tweede theatershow had bijgewoond die op dezelfde dag na de ochtendshow werd gehouden, was ik verrast door het grote aantal mensen dat naar de show kwam. Het amfitheater van de Deventer Schouwburg zat vol voor de twee shows. Beide keren rond de 200 toeschouwers. Ook de burgemeester van Deventer, de heer Ron König was aanwezig bij de tweede theatervoorstelling, die de gemeente Deventer mede had gefaciliteerd.

Lees verder »

Muzikaal en bijzonder optreden Julian Schneemann in Deventer Schouwburg

Julian Schneemann’s Island Songs verbindt het ruige Kreta met het woeste Ierland met een optreden op 12 oktober in de Deventer Schouwburg onder het motto “Wíj luisteren muziek, zíj leven muziek”.

Lees verder »

Deventer: Theater Onbeperkt met nieuwe productie Bangst  

Op dinsdag 14 juni om 19.30 uur is de voorstelling Bangst van Theater Onbeperkt te zien in de Deventer Schouwburg.

Lees verder »