Sinterklaas in het HOFtheater Raalte

Sinterklaas! Het hele weekend van 25 en 26 november staat in het teken van het Sinterklaasfeest. Komt dat zien!

Interessant? Deel het artikel

Hoftheater 231119 sint en pieten

Op zaterdag en zondag zijn er in totaal 6 voorstellingen waarin de Bende van Sinterklaas een spannend avontuur beleefd in de Goudkoortscrisis. Voor 5 van de 6 voorstellingen zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Hendrik Jan Bökkers

Op donderdag 23 en vrijdag 24 november staat Hendrik Jan Bökkers in het HOFtheater. Deze beide concerten zijn helemaal uitverkocht.

Sinterklaas

Zaterdag 25 november om 11.00 en 13.30 en 15.30 uur
Zondag 26 november om 13.30 en 15.30 uur

DE BENDE VAN SINTERKLAAS – DE GOUDKOORTSCRISIS

Grote problemen in het grote Pietenhuis! Regelpiet heeft namelijk de goudkoorts en is vergeten de pakjes voor het Sinterklaasfeest te kopen. De Bende van Sinterklaas staat natuurlijk klaar om hem te helpen! Kaarten kosten € 10,-

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *