Professionals4U: Zorg-ZZP’ers op maat voor organisaties en particulieren

Zorginstellingen hebben steeds meer moeite om goed en voldoende personeel te vinden. Edwin Schrijver biedt met Professionals4U de oplossing. “Wij bemiddelen ZZP’ers naar een tijdelijke opdracht in de zorg. En we leveren zorgorganisaties en particuliere hulpvragers thuis precies de ondersteuning die nodig is.”

Interessant? Deel het artikel

Edwin Schrijver
Edwin Schrijver

Soms is het belangrijk om duidelijk te maken wat we niet zijn. “Wij zijn geen gigantisch bureau dat zich richt op massale dienstverlening, waarbij het motto lijkt te zijn ‘hoe meer, hoe beter’. Onze focus ligt op het werven en selecteren van zorgprofessionals die daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Bij ons draait het om kwaliteit, gebaseerd op expertise en ervaring.”

Continuïteit op de werkvloer

In de zorg is het toch al keihard werken en daar komt een chronisch personeelstekort bij. “Continuïteit op de werkvloer is momenteel een grote uitdaging binnen zorgorganisaties. Professionals4U ondersteunt hier proactief. We brengen de behoefte in kaart en leveren pasklare oplossingen”, vertelt Edwin Schrijver. “Wij lossen personele tekorten op in de ouderenzorg, verslavingszorg, GGZ, Forensische zorg en de gehandicaptenzorg. Of dat nu gaat om vervanging tijdens zwangerschap, ad-hoc situaties of bij piekdrukte, het is allemaal bespreekbaar.”

NBBU-keurmerk

“Professionals4U heeft niet voor niets het NBBU-keurmerk voor ZZP-bemiddeling. Daarmee geven we aan dat we aan hoge standaarden voldoen. Ervaring heeft ons geleerd dat juist de professional met meerjarige ervaring in staat is om zelfstandig te werken en goede zorg, begeleiding of ondersteuning aan de zorgvrager te bieden. Kennis en ervaring is een must! Wij werken daarom samen met zorgprofessionals die hierover beschikken.”

Flexibele schil

Professionals4U kan ook de zogeheten flexibele schil leveren. “Wij vullen daar waar nodig een team aan bij ziekte, vakantie of verlof. Zo voorkom je extra werkdruk bij de rest van het personeel. Door precies op maat ZZP’ers in te zetten druk je de reguliere loonkosten en voorkom je een hoog ziekteverzuim. Zo bespáár je geld met ZZP’ers!” Dat geldt ook voor de ervaren teamplayer. “Jongeren in de zorg die net van school komen, redden het veel beter als ze eerst een tijdje samenwerken met ervaren krachten. Wij hebben die ervaren kracht in portefeuille.”

Particuliere thuiszorg

Professionals4U kan ook particuliere thuiszorg bieden. “Voorbeeldje: iemand heeft (beginnende) dementie en zijn of haar partner belandt in het ziekenhuis. Wij kunnen dan de mantel zorgende kinderen ontlasten, zodat de zorgvrager toch thuis kan blijven.

We ondersteunen ook mantelzorgers van naasten met een verstandelijke, en/of  lichamelijke beperking, of iemand met autisme. Dit alles op maat.

Op die manier kan een dierbare zo lang mogelijk op de voor hem of haar fijnste plek blijven wonen,” aldus Schrijver. “De kosten kunnen vaak betaald worden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Wij ondersteunen graag met het aanvragen hiervan.”

 

Contactgegevens Professionals4U

Website https://professionals4u.nl/
Mail info@professionals4u.nl
Mail persoonlijk edwin@professionals4u.nl
Telefoon 06 – 57 67 51 44

 

professionals4U logo

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden