Berichten over: Ons Genoegen Heino

Concert Ons Genoegen Heino in het HOFtheater Raalte

Muziekvereniging Ons Genoegen presenteert de voorstelling ‘All over the World’, een muzikaal spektakel, op zondag 14 april in het HOFtheater in Raalte.

Lees verder »

Eerste optreden PiMM van Ons Genoegen in Heino

Op 16 december, tijdens de Weihnachtsmarkt in het centrum van Heino, gaat PiMM voor het eerste optreden!

Lees verder »

Ons Genoegen en Heino Vocaal organiseren matineeconcert in de Nicolaaskerk Heino

Op 10 december vindt een klankvolle vereniging plaats van Ons Genoegen en Heino Vocaal: “koper & koor in harmony”. Gezamenlijk en apart worden klassieke werken en klassiekers gespeeld en gezongen.

Lees verder »

Winst voor orkest Ons Genoegen Heino op muziekfestival Terschelling

Het Groot Orkest van Ons Genoegen Heino heeft 16 september gespeeld tijdens het muziekfestival op Terschelling. Hierbij was de bekende componist Jacob de Haan aanwezig om de gespeelde werken te jureren. Ons Genoegen speelt vaak werken van deze componist. Een mooie reden om naar Terschelling af te reizen.

Lees verder »

Muziekvereniging Ons Genoegen Heino verwelkomt 100ste lid

Op 11 september is Ons Genoegen gestart met een nieuw project: “PiMM” (Plezier in Muziek Maken). Hier vormen 38 basisschoolleerlingen één orkest. Door het grote aantal aanmeldingen kan Ons Genoegen nu haar 100ste lid verwelkomen. Een mooie mijlpaal voor de vereniging.

Lees verder »

PiMM! Plezier in muziek maken op basisscholen Heino

Op maandagmiddag 11 september start in Heino op OBS De Spingplank het PiMM!-orkest, een nieuw orkest voor kinderen vanaf groep 5 die het leuk vinden om samen muziek te leren maken.

Lees verder »

Ons Genoegen Heino na corona weer op stoom

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino heeft corona achter zich gelaten en kijkt weer vol vertrouwen naar de toekomst.

Lees verder »

Concert ‘Ode aan de Treurbeuk’ in de Hof van Rakhorst door ensemble Nieuw Talent Salland

 Als afsluiting van het muziekseizoen verzorgt het ensemble Nieuw Talent Salland een concert bij de Treurbeuk in de Hof van Rakhorst te Heino op woensdagavond 13 juli.

Lees verder »

Concert “Talent ontdekt Salland” met muziekvereniging Ons Genoegen te Heino

Muziek verbindt: in de Nicolaaskerk te Heino vindt op 9 april een concert plaats van Talent Ontdekt Salland m.m.v. Ons Genoegen Heino.

Lees verder »

Ontdek het plezier van samen muziek maken bij Ons Genoegen in Heino

Talent ontdekt Salland. Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! Muziekvereniging Ons Genoegen Heino organiseert in het nieuwe jaar…

Lees verder »