Ons Genoegen en Heino Vocaal organiseren matineeconcert in de Nicolaaskerk Heino

Op 10 december vindt een klankvolle vereniging plaats van Ons Genoegen en Heino Vocaal: “koper & koor in harmony”. Gezamenlijk en apart worden klassieke werken en klassiekers gespeeld en gezongen.

Interessant? Deel het artikel

Nicolaaskerk PKN Heino 220920

Tijdens het concert is er aandacht voor de ontwikkeling van blaasmuziek door de eeuwen heen. Er wordt ver teruggegaan in de tijd. Om de kerstsfeer er alvast in te krijgen, is er natuurlijk ook ruimte in het programma opgenomen voor enkele muzikale kerststukken.

Dit matineeconcert is een unieke samenwerking tussen Ons Genoegen en Heino Vocaal. Niet eerder hebben deze verenigingen met z’n tweeën opgetrokken om een muzikale reis door de tijd te maken. In het programma wordt er door het orkest en het koor apart, gezamenlijk, solistisch en in kleinere ensembles opgetreden.

Wanneer

Zondag 10 december om 15:30

Waar

Nicolaaskerk in Heino.

Entree

Kaarten zijn voor €10,- te koop. Betalen kan bij de ingang, pinnen en contant is mogelijk.

Dirigenten

Tijdens het concert staat Ons Genoegen onder leiding van Jan Jager en Heino Vocaal onder leiding van Joan Jonkman.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.