Eerste optreden PiMM van Ons Genoegen in Heino

Op 16 december, tijdens de Weihnachtsmarkt in het centrum van Heino, gaat PiMM voor het eerste optreden!

Interessant? Deel het artikel

Ons genoegen 231123 PIMM

PiMM (Plezier in Muziek Maken) is het nieuwste orkest van Ons Genoegen. Het orkest bestaat uit 37 basisschoolleerlingen. Zij zijn in september begonnen met een muziekinstrument te spelen. Elke maandag is er hard gerepeteerd. De leerlingen gaan snel vooruit.

In december is het spannende moment daar: het eerste optreden voor publiek. Op de Weihnachtsmarkt in Heino gaan zij hun eerste klanken en liedjes aan het publiek laten horen. Het optreden is te zien op 16 december om 15:00 uur.

Ook de andere orkesten van Ons Genoegen laten van zich horen op de Weihnachtsmarkt: Fan van Fanfare (opleidingsorkest in samenwerking met Muziekvereniging Salland) speelt voorafgaand aan PiMM, vanaf 14:30 uur. Daarnaast wordt op vrijdag, zaterdag en zondag in kleinere, wisselende samenstellingen gespeeld. U kunt ons op verschillende plekken vinden, ga vooral op het geluid af!

Meer informatie is te vinden op de website: www.onsgenoegenheino.nl/agenda. Hier is ook het bestelformulier te vinden voor de oliebollenactie die dit jaar op 30 december plaatsvindt. Daarbij wordt in verschillende samenstellingen voor u gespeeld onder het genot van koffie, thee en chocolademelk.

PiMM is een samenwerking van de Heinose basisscholen (de Springplank, de Gouden Emmer en de Dolfijn), KOOS, Muzieknetwerk Salland en Ons Genoegen Heino. PiMM wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte, het Bernard Cultuur Fonds, Stichting R. Roelfs-Dijkslag, VSB Fonds en Stichting Marsman Schrijver.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *