Berichten over: Muziek

Programma Burgerweeshuis Deventer

Nieuw geboekt door Burgerweeshuis: zaterdag 24 februari Thomas Aziern, zaterdag 24 februari Penguin Café, zaterdag 24 februari LAVALU x fusus en vrijdag 29 maart Housequake Presents.

Lees verder »

Leo van Krukkert’s Plaatnportret: Musica è van Eros Ramazzotti

Luttenberger Leo van Krukkert brengt iedere week een bijzonder liedje voor het voetlicht. Deze week een ode aan de muziek in het algemeen: Musica è van Eros Ramazzotti. Natuurlijk met Sallandse ondertiteling!

Lees verder »

Henk van Glabbeek: de magie van muziek

Henk van Glabbeek , Deventer wereldreiziger, muzikant en instrumentenmaker.

Lees verder »

Lets Party met COOL24 op 6 november in Zwakenberg Raalte

Op 6 november 2021 geeft COOL24 uit Raalte een knalfeest bij Brasserie Zwakenberg in het kader van haar 15-jarig bestaan. COOL24 is een band (vereniging) uit Raalte en niet zomaar een band. De band bestaat uit 24 leden, waarbij de zangsectie en ritmesectie worden ondersteund en soms worden weggeblazen…

Lees verder »

Piano- en vioolduo NaJade treedt 8 oktober op in de Broerenkerk te Zwolle

NaJade is een muziekduo bestaande uit Maaike Gerritsen en Hetty Floors dat viool- en piano-optredens verzorgt. Op 8 oktober kun je hen beluisteren in de Broerenkerk te Zwolle.

Lees verder »

High Five voor muziekuitvoering voor kinderen in Deventer

Op 10 oktober vindt er een muziekuitvoering plaats voor kinderen in de Deventer Schouwburg.De bedoeling is kinderen te interesseren voor het bespelen van een muziekinstrument.

Lees verder »