Berichten over: bbb

Brief van Cor Hopman aan biologisch boer Jan Overesch

HierInSalland columnist Jan Overesch schreef op 26 februari een artikel ”Het landschap van lijdend naar leidend voorwerp.’ Streekgenoot Cor Hopman schrijft hier een uitgebreide reactie op.

Lees verder »

Salland Deze Week: We helpen Eddy met een kabinet waar iedere Nederlander zich in kan vinden

Ha Eddy, we zien je de laatste tijd vaker op tv dan in Laag Zuthem. Dus brengen we onze gratis adviezen digitaal over. In het openbaar, want dat past het beste in nieuwe bestuursculturen. Hierbij een blauwdruk voor het beste kabinet ooit. Is precies wat NSC voor ogen heeft. Maar het lukt nog niet zo, dat uitgelegd te krijgen. Kun je zo aan Kim Putters geven.

Lees verder »

pieter omtzigt nsc politiek

Salland Deze Week: De brief die Omtzigt eigenlijk wilde publiceren

Deze week trok de integere Omtzigt, zich terug uit de formatieonderhandelingen. Hij heeft alles gedaan om tot een vertrouwensbasis met de andere partijen te komen, hoewel hij altijd duidelijk gecommuniceerd heeft dat hij sceptisch stond tegenover de door PVV en BBB gewenste coalitie, welke ook door de VVD gedoogd zou kunnen worden.

Lees verder »

Tessel Hofstede

Denne roept genomineerden op zich terug te trekken van de lijst van vrouwen met media-impact

Carla Evers, de fractievoorzitter van BBB in Provinciale Staten is genomineerd voor vrouwen die de meeste media-impact hadden in Oost-Nederland vorig jaar. Denne roept andere genomineerden daarom op zich terug te trekken.

Lees verder »

Salland Deze Week: The Pig Story

“Het Ware Verhaal over de varkenshouderij in Nederland is een ander verhaal dan wat de media ons dagelijks voorschotelt” zegt The Pig Story waar Salland Eet en Boert Bewust ook aan gekoppeld is. Mede gesponsord door de Sallandse gemeentes. Maar hún ware verhaal, daar klopt niks van! Aan Tafel, BBB: ze vertellen allemaal een remarkable ‘waar verhaal’!

Lees verder »

Bijna 20 jaar ‘onderbuikpolitiek’ gaat de PVV nu opbreken

Al bijna 20 jaar probeert Geert Wilders door het inspelen op de onderbuik van ontevreden Nederlanders die hun verstand weigeren te gebruiken Kamerzetels te scoren. Zolang hij zijn onwaarheden vanaf de zijlijn, vanuit de oppositie, kon afvuren lukte dat aardig en wist hij de grootste partij van Nederland te worden. Een kwart van de Nederlanders steunt zijn onfrisse ideeën kennelijk, waardoor hij nu geacht wordt een regeringscoalitie te vormen. Helaas zal hij daarbij nu in zijn eigen mes vallen.

Lees verder »

denne asterix obelix

Denne gaat genieten van de Witte Iris

Denne is Asterix-fan, misschien nog wel meer Obelix-fan. Hij is daarom zielsgelukkig in deze feestmaand. Er is een nieuw album uit.

Lees verder »

denne

Denne schrijft open brief aan Eddy van Hijum

Denne schrijft een open brief aan Eddy van Hijum, een oproep om niet te buigen voor de druk, maar het beste te doen voor ons land.

Lees verder »

Joa Joa is niet blij met Mona Keijzer, Ja21 en PVV bij BBB

Joa Joa is niet blij met Mona Keijzer, Ja21 en PVV bij BBB

Lees verder »

Stöppelhaene durft met Sallandse boer niet naar de toekomst te kijken

Traditiegetrouw wordt er met Stöppelhaene een Sallandse boer aangewezen. Die vertegenwoordigt de boerenstand, die met het Sallands oogstfeest centraal staat. Een mooie gelegenheid de blik op de toekomst te werpen. Maar Stöppelhaene kijkt achteruit.

Lees verder »

thomas oudman uit de shit de correspondent

Salland deze Week: je redt boeren en ons eten alleen maar als je met de miljarden van de overheid het ecosysteem redt

Thomas Oudman stelt in het boek ‘Uit de shit, een pleidooi voor meer boeren en minder vee’ dat het alleszins redelijk is miljarden aan de landbouwtransitie uit te geven. Maar zo we het nu doen, komt het niet goed.

Lees verder »

Joa Joa maakt zich zorgen over snelle veroudering Caroline

Joa Joa maakt zich zorgen over snelle veroudering Caroline.

Lees verder »