Kunstcircuit Deventer: HuiskamerTheaterTour rond Het Grote Kerkhof  

Het gaat weer gebeuren: Theater in de huiskamer op zondag 16 april! Sinds 2005 wordt er theater gespeeld door lokale theatergroepen rondom het Grote Kerkhof. De Tour stond even in de pauzestand, maar is nu weer terug. 

Interessant? Deel het artikel

De Schalmspelers © Pieter Leeflang
De Schalmspelers © Pieter Leeflang

Rond het Grote Kerkhof laten 5 Deventer theatergroepen  een breed scala aan theatervormen zien. Van teksttheater tot aan improvisatietheater en alles daartussenin.

Deventer Stadsgidsen nemen groepjes publiek mee naar5 huiskamertheaters rond het Grote Kerkhof. In elk “theater” wordt het publiek door de spelers verrast met een voorstelling van ongeveer 15 minuten. Contact tussen publiek en spelers in optima forma.

Onderweg van het ene theater naar het ander theater zal de begeleidende Stadsgids vele wetenswaardigheden vertellen over de historie van het Grote Kerkhof.

En in de pauze is er een drankje op verschillende locaties.

Organisatie is in handen van Kunstcircuit Deventer i.s.m. Stichting Levendig Lebuinus.

Deelnemers

Aan de HuiskamerTheaterTour doen mee:

  • Betti serveert
  • Blauwe Maandag
  • Ja!theater, PlusLeo
  • De Schalmspelers

Start

13.30 uur inloop Lebuinuskerk tot circa 17.00 uur

Kaarten en info

Zie voor kaarten en meer info: www.kunstcircuit.nl

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.